Teodor Meleşcanu, noul preşedinte interimar al partidului Forţa Naţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul ministru de Externe Teodor Meleşcanu a fost ales, sâmbătă, preşedinte interimar al partidului Forţa Naţională. De asemenea, fostul ministru Graţiela Gavrilescu a fost aleasă în funcţia de prim-vicepreşedinte al formaţiunii.

“Mulţumesc celor care au creat aceasta forţă precum şi celor care s-au alăturat acestui partid! Suntem un partid de centru. Preocuparea noastră este aceea de a contribui cu adevărat la revigorarea României, la crearea unei platforme  civice şi politice care să asigure progresul social, economic, cultural, moral şi spiritual în favoarea românilor. Am stabilit obiectivul de a participa la alegerile locale şi parlamentare de anul viitor. Din toate analizele care s-au făcut, rezultă că aproximativ 20% din electorat îşi doreşte un partid naţional care să promoveze interesele românilor şi României în interior şi în exterior. Sunt convins că vom aduce în România un alt mod de a face politică. Nu dorim ca dezbinarea din România să continue, dorim să contribuim la adunarea tuturor celor care gândesc româneşte”, a declarat Meleşcanu, potrivit unui comunicat transmis de partid.

La rândul său, Graţiela Gavrilescu a afirmat că doreşte ca Forţa Naţională să creeze locul în care toţi românii să simtă româneşte. 

“Suntem români,  ne dorim să trăim într-o Românie unită şi cuvântul de ordine al Partidului Forţa Naţională este respectul. Respect pentru toti românii, respect pentru resursele noastre naţionale, respect pentru cei cu care suntem parteneri. Dorim ca acest partid să poată să creeze locul în care toţi românii să simtă româneşte şi care îşi doresc, în acelaşi timp, să trăiască într-o ţară stabilă, o ţară care, atât de bogată fiind, nu trebuie să fie împărţită între buni şi răi, între bărbaţi şi femei, între tineri şi vârstnici.”

Tot sâmbătă, membrii Biroului Permanent Central al partidului l-as ales pe deputat Ştefan Baişanu în funcţia de purtător de cuvânt al formaţiunii politice.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite