Teodorovici, după eşecul moţiunii de cenzură: Noul preşedinte al PSD s-a făcut „preş” în faţa lui Iohannis şi Orban

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Eugen Orlando Teodorovici nu a întârziat să reacţioneze după eşecul PSD-ului de a strânge cvorum pentru moţiunea de cenzură. Într-o postare pe pagina personală de Facebook, acesta îl acuză pe Marcel Ciolacu că s-a făcut „preş” în faţa guvernului PNL şi a clacat la prima provocare mai serioasă din mandatul său de preşedinte al partidului.

„După ce tocmai se cocoţase cu ”avânt muncitoresc” în funcţia de #PREŞdinte al #PSDreformat, chiar călcând în picioare ”legea” fundamentală a partidului - Statutul PSD (dar pentru care vom aştepta decizia instanţei, cum este firesc!), lui Marcel Ciolacu i s-au înmuiat genunchii la primul examen politic al său şi al noii ”conduceri” a #PSDreformat, înşirată pe o întreagă pagină. Echipa de “hârtie” şi-a arătat din start limita de #incompetenţă care cerea măcar trecerea unei moţiuni de cenzură împotriva celui mai #toxic şi #josnic guvern şi s-a făcut "PREŞ" în faţa lui Iohannis & Orban”, scrie Teodorovici pe Facebook. 

„NU au reuşit nici măcar să convingă parlamentarii să vină în sală! NU au reuşit să asigure cvorumul necesar! Bine că au reuşit să-i aducă la ”congresul” în care au fost ”aleşi”... Acolo au reuşit pentru că chiar şi-au dorit!

Vechii “lideri” interimari, Marcel Ciolacu şi camaradul Paul Stănescu din echipa “aleasă” în Congresul PSD, NU au mai fost în stare nici măcar de un #BLAT politic, aşa cum a fost în februarie 2020, cu trecerea unei moţiuni cu 261 de voturi, pentru ca, după câteva zile în martie, să voteze, iar, EXACT acelaşi guvern Orban”, mai scrie fostul ministru al Finanţelor.   

PSD nu a reuşit, luni, să strângă cvorum de şedinţă pentru moţiunea de cenzură. În sală au fost doar 226 de parlamentari, în condiţiile în care numărul minim era de 233. Moţiunea de cenzură nu a mai fost votată. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite