Teodorovici: „Expresia «unde nu-i cap, vai de picioare» se dovedeşte atât de prezentă în lupta politică de azi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Mediafax/Andreea Alexandru
FOTO Mediafax/Andreea Alexandru

Preşedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, susţine că expresia „unde nu-i cap, vai de picioare” se dovedeşte atât de prezentă în lupta politică de azi şi compară opoziţia cu un balaur cu mai multe capete, care „s-a zvârcolit să dărâme guvernul PSD”.

„Expresia «unde nu-i cap, vai de picioare» se dovedeşte atât de prezentă în lupta politică de azi. Şi ce te faci când ai un balaur cu mai multe capete? Balaurul opoziţiei «la putere»…..balaurul care a scos flăcări pe nări, s-a agitat şi s-a zvârcolit să dărâme guvernul PSD, şi-a regurgitat răutatea, ura şi neputinţa prin panseuri facebook-iste, explozii şi implozii repetate, panici exacerbate, ameninţări cu cataclisme economice şi sociale şi, nu în ultimul rând, printr-o beţie a injuriilor etalate ca la talcioc şi presărate cu inepţii debitate într-un concurs de competenţe dovedite exclusiv prin titluri sofisticate, merite închipuite şi orgolii răvăşite”, a scris, sâmbătă, pe Facebook, Eugen Teodorovici.

Acesta constinuă, întrebându-se: ”Dar ce te faci când balaurul ăsta cu atâtea capete se priveşte într-o oglinjoară electorală care este... doar una singură în ţară!?”.

Premierul desemnat, Ludovic Orban, a declarat, sâmbătă, că săptămâna viitoare vor avea loc noi negocieri cu societatea civilă şi partidele parlamentare pentru stabilirea strategiei la votul de învestitură a Guvernului. Orban se aşteaptă la ”boicot” din partea PSD, dar crede că noul Guvern va primi votul Parlamentului.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite