Politică

articolul anterior articolul urmator

Teodorovici: Sunt foarte multe organizaţii care au luat decizia de a sprijini la preşedinţie pe doamna prim-ministru, pe doamna preşedinte Dăncilă

10
21 Jul 2019 22:40:19
Autor: News.ro
FOTO ARHIVĂ
FOTO ARHIVĂ

Preşedintele executiv al PSD, Eugen Orlando Teodorovici, spune că partidul trebuie să se schimbe „în interior“ şi trebuie să redea încrederea oamenilor. „Sunt discuţii în partid, sunt semne de întrebare, dar sunt foarte multe organizaţii care au luat decizia de a sprijini la preşedinţie pe doamna prim-ministru, pe doamna preşedinte Dăncilă. (..) Nu este suficient ca PSD-ul să se regrupeze. Trebuie să se schimbe în interior", afirmă Teodorovici.

Clasa politică nu se va reforma în România până când PSD-ul nu se va reforma. Văd colegi care se sperie de această noţiune, de a reforma. (...) ţin foarte mult la chestiunea aceasta”, a afirmat Teodorovici duminică seară, la Antena 3.
 
Întrebat care va fi mesajul PSD pentru scrutinurile care urmează, Teodorovici a spus că îşi doreşte o îmbunătăţire, nu doar în politică, ci şi în administraţia publică.
 
"Este un partid mare care a avut un scor foarte mare în 2016 şi a trecut prin ce a trecut. Şocul trăit de toţi din PSD... o situaţie extrem de dificilă. Noi trebuie să redăm încrederea. Sunt discuţii în partid, sunt semne de întrebare, dar sunt foarte multe organizaţii care au luat decizia de a sprijini la preşedinţie pe doamna prim ministru, pe doamna preşedinte Dăncilă. (..) Nu este suficient ca PSD-ul să se regrupeze. Trebuie să se schimbe în interior. Oamenii să înţeleagă nu că schimbă părul şi năravul nu", a spus Teodorovici.
 
El a afirmat că este o greşeală faptul că unii din PSD au evitat să mai pronunţe numele lui Dragnea, adăugând că acesta trebuie "asumat" de către PSD.
 
"Membrii conducerii partidului, toţi care au fost la aceeaşi masă împreună au decis, împreună au făcut şi bune şi rele. Trebuie să fim foarte deschişi şi sinceri faţă de cetăţeni. Trebuie să lăsăm în partid discuţiile libere, să acceptăm dezbaterile. Această strategie de campanie se va stabili odată cu ce se va decide la Congres în 3, va fi o strategie calată pe acel candidat", a spus Teodorovici.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

10 Comentarii

Gigi Fular
21.07.2019, 22:50:41

Ganditi-va ce reforma se poate face cu fantele asta zborsit! In 2009 era la pnl apoi a fugit la psd. Nu a lucrat niciodata la privat, are nu stiu cate case inchiriate la negru asta e singura afacere la care-l duce capul. Dar sa facem reforma si sa nu votam USR spune ofilitul asta. Mai este putin pana in noiembrie 20-20 si plecati toti

+1 (1 vot)
Manole Scarlat
21.07.2019, 22:59:04

Românii îşi doreşte să fie conduşi de o femeie, că femeile e mai cinstite şi mai inteligente decât bărbaţii. PS. Doamna Dăncilă nu are şase case ca... nu mai spun cine că ştie oamenii despre cine e vorba.

-3 (3 voturi)
Un cititor
22.07.2019, 06:44:16

Sigur ca da, Danddy. V-ati sprijinit in hotii, pomene si toate cele, acum, cum altfel, mai vreti un ciolan cu toanta-n frunte ! Cine va va mai vota, mafiotilor !

+1 (1 vot)
Un cititor
22.07.2019, 06:50:34

Danddy, fa un calcul: cati baroni aveti....tot atatea voturi veti primi. Nimic in plus. Doar daca fura baronii ....ceva de pe la morti, acum ca le-a dat toanta si "speciala" , la toata baronimea de prin 90 incoa" ! Cu speciala va ramane baronimea voastra, si cu un Huuuuuuu....din piete, de pe strazi etc.....de la romani. Mizerii absolute !

+1 (1 vot)
Un cititor
22.07.2019, 07:03:01

Si daca Presedintele actual nu este constient ca statul a deraiat cu institutiile de profil in frunte (sub conducerea pasiva a Dumnealui) cum este si acest CCR, vom face reformele cu Barna !

Vezi toate comentariile (10)