Teodorovici, replică pentru Daniel Suciu: Ce vrea fiecare primar sau ministru e dorinţă. Ce vrea premierul sau ministrul de Finanţe e putinţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eugen Teodorovici, ministrul de Finanţe al României. FOTO Captură video
Eugen Teodorovici, ministrul de Finanţe al României. FOTO Captură video

Eugen Teodorovici, ministru de Finanţe şi candidat la funcţia de preşedinte executiv, a răspuns săgeţilor lansate de unul dintre contracandidaţii săi, Daniel Suciu, după ce Teodorovici a revenit azi în cursa internă, după ce vineri se retrăsese.

„Îmi cer scuze faţă de tinerii colegi care au muncit să refacă buletinele de vot şi să treacă numele meu. Întotdeauna sprijinul e la ministrul de Finanţe. Ce vrea fiecare primar sau ministru e dorinţă. Ce vrea premierul sau ministrul de Finanţe e putinţă“, a declarat Eugen Teodorovici, aluzie la faptul că Daniel Suciu, contracandidat la funcţia de preşedinte executiv şi ministru al Dezvoltării, vorbise de modul cum a ajutat el primarii prin „uşa deschisă“ de la minister, dar şi prin adoptarea Codului Administrativ. 

Eugen Teodorovici a vorbit în discursul şi de Legea pensiilor, acolo unde a avut grijă săi mulţumească în nenumărate rânduri Liei Olguţa Vasilescu, unul dintre liderii de partid care pot aducee voturi importante pentru fiecare candidat. 

Ministrul de Finanţe a subliniat că el a refuzat funcţii importante, pentru că a vrut să ajute România. „Au fost funcţii refuzate: în ţară, în afara ţării. În 2012, când trebuia să fiu propus pentru Curtea de Conturi Europeană, i-am spus lui Ponta că rămân în ţară. Eu doresc să fiu acolo unde lucrurile trebuie să se întâmple“, a declarat Teodorovici.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite