Tineretul Naţional Liberal anunţă că va demara o campanie de promovare a vaccinării anti-COVID în mediul rural

0
Publicat:
Ultima actualizare:
TNL urmăreşte să combată ştirile false referitoare la efectele vaccinării. FOTO: Facebook/ Mara Mareş
TNL urmăreşte să combată ştirile false referitoare la efectele vaccinării. FOTO: Facebook/ Mara Mareş

Tineretul Naţional Liberal (TNL) va demara o campanie naţională de promovare a vaccinării împotriva COVID-19 în mediul rural. Scopul campaniei este de a oferi, pe loc, asistenţă persoanelor care doresc să se vaccineze.

Conform unui comunicat de presă, echipele TNL vor oferi asistenţă cetăţenilor care doresc să se vaccineze şi care nu ştiu sau nu se pot programa, precum şi informaţii şi date relevante despre centre şi campanii de vaccinare din apropierea comunităţilor vizitate.

„Voluntarii TNL îi vor ajuta pe oamenii din mediul rural să se programeze la un centru de vaccinare şi îi vor asista, acolo unde este posibil, cu deplasarea către aceste centre. Campania se va desfăşura în toate comunităţile rurale din România, cu prioritate acolo unde rata vaccinării este foarte scăzută.

O componentă esenţială a campaniei noastre o reprezintă combaterea efectelor fake-news-uruilor referitoare la pandemie şi la efectele vaccinării. Voluntarii noştri vor fi persoane vaccinate care vor prezenta beneficiile vaccinării şi le vor oferi asistenţă pe loc persoanelor care vor să se programeze. De asemenea, dacă este nevoie, îi vom ajuta pe oameni să se deplaseze către centrele de vaccinare”, a explicat Mara Mareş, Consilier de stat şi preşedinte TNL.

Campania va continua până când autorităţile vor considera că pericolul pandemiei s-a redus considerabil sau a dispărut, mai arată sursa citată. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite