Politică

articolul anterior articolul urmator

Claudiu Tîrziu, despre transferul bolnavilor de COVID în Ungaria: Nu văd de ce am refuza, bine că ajutorul vine de la un vecin

4
13 Oct 2021 17:00:12
Autor: Maria Dinu
Claudiu Târziu FOTO Facebook
Claudiu Târziu FOTO Facebook

Copreşedintele AUR Claudiu Tîrziu a declarat, pentru „Adevărul”, că nu este de mirare faptul că Ungaria ar avea capacităţi mai mari decât noi, considerând că guvernarea din ultimii doi ani „ne-a dus cu un picior în groapă”. Reacţia vine în contextul în care ministrul de Externe al Ungariei a anunţat că ţara sa va prelua 50 de pacienţi români infectaţi cu Covid-19.

„Dacă avem nevoie de ajutor străin nu văd de ce am refuza, venind din nicio parte, adică nu contează de unde, bine că vine de la un vecin de-al nostru”, a declarat Claudiu Tîrziu, amintind situaţia de la Colectiv, când, susţine acesta, a fost mistificată realitatea. 
 
În acest context, copreşedintele AUR a criticat guvernele din ultimii 2 ani.
 
„Dar mi se pare straniu ca o ţară la jumătate din potenţialul nostru din toate punctele de vedere să aibă capacităţi mai mari decât noi, dar nu ar fi nimic de mirare dacă avem în vedere guvernarea ultimilor doi ani care ne-a dus cu un picior în groapă”, a mai completat copreşedintele AUR. 
 
Ungaria ajută România şi preia 50 de pacienţi cu coronavirus, care au nevoie de terapie intensivă, a anunţat, miercuri, la Budaapesta, ministrul ungar de Externe, Péter Szijjártó, transmite MTI. Pacienţii vor fi duşi în clinici din Szeged şi Debrecen, iar autorităţile din cele două ţări stabilesc detaliile tehnice.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

4 Comentarii

Creier de cristal
13.10.2021, 17:14:57

Lasa ca si voi ati contribuit cu mesajul vostru anti masca si anti vaccin...voi ati adus-o in parlament pe sosoaca...

-17 (19 voturi)
Ovidiu Olariu
13.10.2021, 17:31:53

Imbecilitatea campaniei de antivaccinare dusā de AUR si de alti indivizi din asa-zisa politicā româneascā, oameni primitivi in gandre si care si-au urmarit numai scopurile lor murdare, aceasta a fost ceea ce a dus Romania in stadiul actual si tot aceasta este vinovatā pentru cā prea multi români au ajuns sā fie cu "un picior în groapă”. Deocamdatā, nu sunt sigur dacā existā vreun om politic care sā merite respectul poporului pentru cā, pentru toate partidele si pentru toti slugoii lor, altele au fost, in aceastā perioadā, problemele prioritare ! Iin ceea ce il priveste pe Claudiu Tarziu, pe George Simion, pe omologii, adjunctii si alti trepādusi de-ai lor, din AUR si din alte formatiuni politice, sā-si tinā toti botul ! In aceastā perioadā criticā din viata poporului român, un singur lucru meritā majoritatea celor care se considerā si care isi asumā rolul de oameni politici: o flegmā !

+14 (14 voturi)
Razvann Claudiu
13.10.2021, 18:13:37

Pai voi sunteti pricipali vinovati pentru lansarea de minciuni si nevaccinarea populatiei.

+13 (13 voturi)
Alfonso
13.10.2021, 18:27:08

112 pentru nevaccinati ar trebui redirectat din oficiu la sediul AUR sau Sosoaca. in meniul ala de debut sa se puna intrebarea.

Modifică Setările