Titus Corlăţean: Cei de la USR sunt neo-marxişti, fii şi fiice de securişti deconspiraţi de CNSAS

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Titus Corlăţean FOTO Eduard Enea
Titus Corlăţean FOTO Eduard Enea

Senatorul PSD, Titus Corlăţean, susţine că moţiunea împotriva Guvernului Dăncilă depusă de opoziţie este „cea mai slabă” pe care a citit-o în ultimii ani, şi afirmă despre parlamentarii USR că sunt „neo-marxişti” şi „fii şi fiice de securişti”.

„E cea mai slabă moţiune pe care am citit-o. Aduce a cântec de jale de la 1800. 400.000 de bugetari vor fi aruncaţi în stradă dacă PNL vine la guvernare, vor tăia pensii şi salarii. Cei de la USR sunt fii şi fiice de securişti deconspiraţi de CNSAS, ca liderul USR de la Bucureşti, profitori anteriori cu instituţiile satatului, alături de Petrov, cu un ax central fixat de urmaşii lui Brătianu, adoratori ai noilor securişti, împreună cu vajnicii luptători alături de Kovesi.

„Mă întreb ce normalitate este cea în care voci importante neo-marxiste din USR anunţă că se impune stabilirea obligaţiei avortului pentru femeile care nu au un venit mediu pe economie sau că neo-marxiştii vor legifera după preluarea guvernării căsătoriiile şi parteneriatele gay în România. Asta este România lucrului bine făcut”

Cei de la UDMR îşi încarcă bateriile când cu unii, când cu alţii - curat consecvenţi. Cu securişti, cu ”rezist”, cu apărători la famlia creştină, asta nu e o Românie normală.  Atacurile la valorile moral-creştine din România, asta nu e o Românie normală. Infatuarea unui preşedinte imoral şi anticonstituţional nu e soluţia pentru România”, a afirmat Titus Corlăţean în plenul Parlamentului.

Corlăţean a atacat liderii opoziţiei şi pe preşedintele Klaus Iohannis, afirmând că – o ţară plină de abuzuri a magistraţilor – nu ste ”o Românie normală”.

„Cea mai proastă moţiune va fi respinsă astăzi în Parlament, iar Guvernul va continua să facă bine acestei ţări. Până la urmă, o preşedinţie de succes a Consiliului UE aşa cum a realizat-o Guvernul PSD-ALDE reprezintă normalitate”, a mai spus Corlăţean.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite