Tomac, către Barna: Vă somez  să eliminiaţi toate mesajele mincinoase şi manipulatoare. Preluaţi tehnicile de manipulare ale PSD

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eugen Tomac, liderul PMP
Eugen Tomac, liderul PMP

Liderul PMP Eugen Tomac l-a somat pe preşdintele USR Dan Barna să  elimine de pe toate paginile reţelelor de socializare ”mesajele mincinoase şi manipulatoare” la adresa lui Traian Băsescu, candidatul PMP la Primăria Capitalei.  ”Nu puteţi voi fura şi dezinforma cât pot bucureştenii vota”, spune Tomac.

”Domnule Preşedinte al USR, Dan Barna,

Vă somez public să eliminiaţi de pe toate paginile reţelelor de socializare pe care le folosiţi mesajele mincinoase şi manipulatoare precum este cel alăturat!

În acelaşi timp, vă solicit public să nu mai transmiteţi sms-uri de dezinformare, de inducere în eroare a bucureştenilor cu privire la alegerile din 27 septembrie.

Este inadmisibil să preluaţi, în campania pentru Primăria Generală a Municipiului Bucureşti, tehnicile de manipulare ale PSD pe care, până de curând, le-aţi criticat şi dezavuat.

Preşedintele Traian Băsescu rămâne cel mai bun candidat al Dreptei pentru fotoliul de Primar General, iar bucureştenii îl vor vota, cu siguranţă, pentru competenţa şi experienţa sa.

Am convingerea că bucureştenii vor sancţiona USR la vot pentru aceste derapaje anti-democratice.
Nu puteţi voi fura şi dezinforma cât pot bucureştenii vota!”, a scris Tomac pe Facebook. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite