Traian Băsescu: „În PDL sunt doi bărbaţi care se pot bate cu succes cu Antonescu“ la alegerile prezidenţiale din 2014

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele României, Traian Băsescu FOTO Reuters
Preşedintele României, Traian Băsescu FOTO Reuters

Preşedintele Traian Băsescu a declarat marţi, la DigiTV, că în PDL sunt doi bărbaţi care „se pot bate cu succes“ cu Crin Antonescu la prezidenţiale, pentru că îi sunt superiori acestuia din punct de vedere intelectual şi au experienţă.

“E o şansă extraordinară pentru PDL, dacă se relansează şi se curăţă, să dea un candidat puternic la Preşedinţie“, a spus Traian Băsescu.

Întrebat dacă are Partidul Democrat Liberal are un astfel de candidat, preşedintele a răspuns afirmativ, precizând că este vorba despre doi oameni.

De asemenea, întrebat dacă este vorba şi despre o femeie, Băsescu a răspuns: „Nu, doar doi bărbaţi“.

El a menţionat că este vorba despre doi bărbaţi care îl pot înfrunta pe Crin Antonescu în cursa electorală din 2014 pentru că îi sunt superiori intelectual acestuia şi au experienţă.

Preşedintele a mai declarat marţi că Uniunea Social Liberală a fost o alianţă de succes şi s-a arătat convins de faptul că Uniunea îl va susţine pe Crin Antonescu la prezidenţialele din 2014, iar acesta din urmă are şanse de a fi ales în fruntea ţării.  

Pe 15 februarie, Traian Băsescu anunţa că PDL are un prezidenţiabil, specificând că este vorba despre un bărbat, dar subliniind că actuala conducere a formaţiunii are o problemă în „a vedea ziua de mâine“. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite