Traian Băsescu, alături de  familiile victimelor accidentului din Muntenegru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Traian Băsescu a transmis, luni, un mesaj de condoleanţe familiilor cetăţenilor români care au murit în accidentul rutier petrecut în Muntenegru, şeful statului român mulţumind autorităţilor din Muntenegru pentru sprijinul acordat victimelor, dar şi autorităţilor române.

„Cu mare durere am aflat despre stingerea din viaţă a cetăţenilor români în cumplitul accident rutier petrecut duminică în Muntenegru. Sunt alături de cei care au suferit această dureroasă pierdere şi îmi exprim profunda compasiune pentru familiile victimelor tragicului accident", se arată în mesajul preşedintelui Traian Băsescu, postat pe site-ul Administraţiei Prezidenţiale.

"Doresc, de asemenea, să le mulţumesc autorităţilor din Muntenegru pentru sprijinul acordat victimelor, dar şi autorităţilor române. Sincere condoleanţe famililor celor decedaţi! Dumnezeu să-i odihnească în pace!", mai precizează şeful statului.

Cel puţin 19 persoane au murit în urma accidentului din Muntenegru, duminică după-amiază. 

Accidentul a avut loc imediat după ce autocarul a ieşit dintr-un tunel, a derapat pe un asfalt alunecos, a rupt balustrada de siguranţă în partea stângă a drumului şi a căzut 30-40 de metri în prăpastie. Cauza accidentului nu a fost stabilită, dar se pare că şoferul nu a adaptat viteza la acel segment de drum alunecos, relatează site-ul postului B92.

Citeşte mai multe ştiri pe aceeaşi temă:

VIDEO FOTO Accidentul din Muntenegru, în care au murit 18 români, descris de o bucureşteancă

În momentul în care s-a petrecut tragedia din Muntenegru, şoferul autocarului conducea prea repede, a declarat pentru ziarul „Vijesti“ din Podgoriţa Carmen Dorobeţ, din Bucureşti, internată la secţia de ortopedie a unui spital din capitala muntenegreană.

Corlăţean a convocat Celula de criză a MAE pentru accidentul din Muntenegru

Ministrul de Externe, Titus Corlăţean, a convocat Celula de criză a MAE pentru accidentul din Muntenegru în care un autocar cu numere de înmatriculare româneşti s-a prăbuşit într-o prăpastie.

O aeronavă a MApN este pregătită să plece în Muntenegru pentru a aduce românii răniţi în accident

O aeronavă militară pusă la dispoziţie de MApN este pregătită să plece în Muntenegru pentru a aduce cetăţenii români răniţi în accidentul în care un autocar românesc cu turişti s-a prăbuşit într-o prăpastie, a anunţat ministrul Mircea Duşa.

Lista românilor internaţi în spitalul din Muntenegru în urma accidentului în care au murit 18 persoane

Spitalul din Muntenegru, la care au fost duse 32 de persoane care se aflau în autocarul implicat în accidentul produs duminică seara, a publicat o listă cu numele celor internaţi. Un autocar, care avea număr de înmatriculare de România, s-a răsturnat într-o prăpastie. Ministerul de Externe a anunţat luni dimineaţă că numărul persoanelor decedate a ajuns la 18.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite