Video

6 Comentarii

Ioan Ciprian Dorobantu
1.10.2015, 11:26:05

Acum trebuie organizate miting-uri.va pleca singur de la guvern, cu tara in strada! Jos ponta!

Angela T Angela
1.10.2015, 11:52:11

Ptr Dan Marinescu redactor-șef Adevărul si Liviu Iolu editor . Buna ziua. V-as propune un set de intrebari adunate din popor intr-o perioada anticipat anuntata, ptr a le pune in direct dvs presedintelui Klaus Iohanis. Diaspora dar si cei de acasa tot ignorati de presedinte, vor sa condeseze in set de intrebari ptr presedintele actial. Mi-ar palcea sa primesc raspuns.

Roxana Dascalu
1.10.2015, 11:57:11

Buna ziua, ce parere are Dl.Traian Basescu despre recenta declaratie a Generalului Degeratu: Exodul refugiaților este organizat ca o diversiune pentru a acoperi expansiunea Rusiei în Siria (la Digi24)???

Ioan Ionescu
4.10.2015, 06:25:08

Reperul obsedant Traian Basescu! Traian Basescu este un lider inascut!  Si-a descoperit acest dar natural conducand vapoare, in conditii extrem de aspre. In pustietatea oceanelor si-a descoperit si si-a calit curajul, a invatat sa duca lucrurile pana la capat, cu tenacitate, cu incredere in el si in echipa pe care o conducea. Traian Basescu nu a vorbit despre spiritul de echipa. El a trait acest spirit in conditii-limita. Pe ocean, in mijlocul si in fruntea echipajului, nu se poate trai in minciuna. Acolo, acuitatea perceptiei fiecaruia este maxima, toti se observa si se cunosc profund, nimeni nu poate sa se ascunda de ceilalti. Totul este la vedere. Fiecare le este celorlalti o carte deschisa. Acolo, speranta fiecaruia de supravietuire este in mana celorlati! Acolo, daruirea este totala, interventia este rapida si eficienta! Acolo se invata 'sa taci si sa faci'. Acolo se practica 'labor improbus omnia vincit'!. Acolo invinge bunul simt, stiinta de a le da si altora din curajul tau, din increderea in invingerea oricaror greutati.! Acolo inving cei ce au umor si il transfera si echipajului!  Acolo sunt puternici cei ce au imensa sansa de a-si pastra toata viata un suflet de copil! Traian Basescu are un suflet de copil, are sensibilitatea si buna dispozitie (mereu la vedere) a unui suflet de copil! Traian Basescu  nu detine, nu practica  "arta diplomatiei" care, de cele mai multe ori, instaleaza neincrederea intre oameni, intre colectivitati, intre parteneri, lasa prea liber drumul vorbelor si il bareaza pe cel al faptelor, cultiva smecheria cu staif, victoria asupra demnitatii! Traian Basescu nu are darul diplomatiei vorbelor fara sir, goale, searbade, deprinsa in scolile in care se studiaza tratate machiavelice, ca baza de educatie a unor diplomati!

Elahim Tanase
4.10.2015, 09:43:45

Dragii mei ,am urmarit cu interes vorbele fostului presedinte Traian Basescu .....Exemplar lider si cred e omul potrivit pentru a fi prim ministru.(Nu sunt basist) Problema de fond care reiese din lupta politica arata clar ca interesele nationale sunt in ofsaid.Politicienii fiind preocupati de jocuri de culise si furtul din banii publici.Toti mimeaza munca in interesul cetateanului.Nimeni nu e interesat cu adevarat de bunsatarea si echilibrul cetateanului.Trebuiesc resetate toate legile atat din constitutie cat si din codul penal in asa fel incat legea sa fie clara fara posibilitati prea mari de a fi interpretata.O adevarata reforma a tarii in toate ministerele.O reforma care sa activeze toata forta de munca existenta in forma latenta in Romania cat si o reorganizare a institutiilor statului in asa fel incat progresul sa fie rapid.Romania re nevoie de o noua piatra de temelie. Stimati redactori transmiteti acest mesaj domnului Traian Basescu. Venind mesajul din parte dumneavoastra e posibil sa-l citeasca.Cu respect si o deosebita consderatie pentru munca voastra transparenta! PS: datorita adevarul.ro pot sa vad nunatele politice din Romania.

Modifică Setările