Traian Băsescu: Nu am construit un stat perfect, dar am construit un stat pe care nu v-aţi mai putut urina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Mediafax
FOTO Mediafax

Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, a scris vineri seară un mesaj pe Facebook către preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, subliniind că „eu îmi asum bunele şi relele mandatelor mele”. Băsescu a mai spus că nu s-a folosit niciodată de instituţiile politice în lupta politică şi i-a recomandat şefului Senatului să nu distrugă ce s-a construit.

„Dragă Căline, eu îmi asum bunele şi relele mandatelor mele” 

Domnul Călin Anton Popescu Tăiceanu atacă, nici mai mult nici mai puţin, folosirea instituţiilor statului în lupta politică în timpul mandatului meu. Greşit! Eu nu am folosit niciodată instituţiile statului în lupta politică” a scris fostul preşedinte pe Facebook.

Acesta a mai precizat că nu a reuşit să construiască un stat perfect, că mai sunt multe de făcut şi că se aşteaptă de cei care se află astăzi la putere să-l perfecţioneze.

„Nu susţin că am reuşit să construiesc un stat perfect, dar, cu certitudine, am construit un stat pe care nu v-aţi mai putut urina.

Aşa cum am spus încă înainte de terminarea mandatului, mai trebuie făcute multe pentru ca statul să fie perfect! Continuaţi voi, cei care astăzi sunteţi la putere, să-ş perfecţionaţi (sau ai fost cumva şi tu Prim Ministru cam patru ani în timpul mandatelor mele?) şi trageţi la răspundere pe cei care, eventual, au făcut abuzuri în timpul mandatelor mele.

Şi încă ceva, ÎMI ASUM BUNELE ŞI RELELE MANDATELOR MELE.

Dar aveţi grijă, nu distrugeţi ce s-a construit, ci faceţi lucrurile mai bune” a conchis Traian Băsescu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite