Traian Berbeceanu a fost eliberat din funcţia de prefect al Capitalei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traian Berbeceanu a fost eliberat, miercuri, din funcţia de prefect al Capitalei. FOTO: Inquam Photos
Traian Berbeceanu a fost eliberat, miercuri, din funcţia de prefect al Capitalei. FOTO: Inquam Photos

Traian Berbeceanu nu va mai fi prefect al Capitalei, după ce în şedinţa de Guvern de miercuri s-a aprobat eliberarea sa din funcţie. Pentru moment nu a fost făcută o numire oficială pentru noul prefect al Capitalei.

Prefectura Bucureşti va fi condusă, de miercuri, de unul dintre subprefecţi, după ce, în şedinţa de Guvern s-a aprobat eliberarea din funcţie a lui Traian Berbeceanu.

„A fost eliberat din funcţie domnul Traian Berbeceanu. Nu a fost încă făcută nominalizarea pentru municipiul Bucureşti. Capitala va fi condusă de unul dintre subprefecţi”, a spus premierul Florin Cîţu, la finalul şedinţei de Guvern.

Alin Stoica îl va înlocui pe Traian Berbeceanu în funcţia de prefect al Capitalei, însă numirea lui nu a fost încă făcută. Stoica este preşedintele PLUS Sector 6, de profesie avocat, iar între 2016 şi 2018 a reprezentat societatea civilă în una dintre comisiile Consiliului Economic şi Social.

Citeşte şi:

Membru PLUS, propus pentru a-l înlocui pe Berbeceanu în funcţia de prefect al Capitalei. Cine este acesta şi ce îşi propune să realizeze

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite