Politică

articolul anterior articolul urmator

Trei lucruri pe care USR trebuie să le facă până la alegeri

18
27 Oct 2016 15:34:38
Mihnea Dumitru
Natura moartă
Natura moartă

18 Comentarii

Mos Ion Roata
27.10.2016, 15:53:11

Sustinand pe Ciolos-USR-PDL - vopsit in PNL, recte pe Iohannis, votantii sustin, printre altele: cresterea imediata a taxelor, redefinirea familiei traditionale prin impunerea traditionalului LGBT (via senatorul Jesuis Vlad, fost ministru inutil al Culturii si prin tergiversarea si cu complicitatea CCR), primirea masiva a refugiatilor sirieni (potrivit statisticii Eurostat, anul trecut Romania, condusa de Iohannis si guvernul meu Ciolos a acordat 11.289 de noi permise de rezidenta, in majoritate posibililor jihadisti - refugiati sirieni) si alte asemenea bucurii. In acest context, este foarte bine ce propune autorul articolului: asumarea publica a unei fuziuni intre PNL si USR, sa nu mai ameteasca electoratul. Sa stim si noi ca sursa raului e unica. Dar diavolului ii place sa aiba multe fetze!!!

-2 (8 voturi)
Ionel Marcu
27.10.2016, 17:28:01

Comentariu considerat abuziv.

Mos Ion Roata
27.10.2016, 17:39:51

Ionel Marcu: N-am votat in viata mea PSD, dvs sunteti insa vinovat de a fi votat fesenisti securisti mafioti, vopsiti in asa-zise partide de dreapta (de fapt securisti oportunisti fara o doctrina anume), gen partidul piratului, divizat azi in mai multi sateliti! Da, m-am autoplagiat, banuiesc ca e o chestie nevinovata, la fel ca idolul vostru - baschetbalista pui de securist cu dosul proeminent, umflat anterior de pirat!

-3 (7 voturi)
Ionel Marcu
27.10.2016, 17:56:58

Da, Ion Roată, are fundul cam mare dar cu capul tare bună treabă a făcut! Și dacă zici că nu ești votant PSD, liderul corupției, partid în care Codruța și ai ei au făcut peste 100 de victime numai în parlament și detești securiștii (foștii, cozile de topor ceaușiste) ca și mine, nu înțeleg de ce ești contra justiției, fie ea făcută de fiica unui fost judecător ceaușist.

+2 (8 voturi)
Ionel Marcu
27.10.2016, 17:45:36

Mihnea D-tru, zici că mai ales tinerii sunt fanii USR dar tu pari a fi tânăr dar ești anti-USR iar eu am fost cam demult tânăr și sunt fan USR (și sper să nu-mi interzică PSD-ul tău să-l votez), vezi cum îți aduci singur contraargumente! Nu știu cum vezi tu la Nicușor Dan probleme cu bunul simț, eu nu văd așa ceva deși știu cum arată, am văzut asta la toate partidele. Însă diferența o face mai ales imensa corupție de care au dat dovadă toate partidele, în frunte cu PSD, cu sute de penali printre ei, ba în cazul PSD putem chiar spune cu câțiva posibili cinstiți printre sutele de penali. Ăsta-i principalul motiv pentru care românii tineri sau vârstnici, sătui de corupția instituționalizată și care au auzit de USR vor să voteze USR.

+1 (7 voturi)