Trezorierul PSD: În presă a apărut un fake news construit pe crâmpeie de adevăr, a cărui ţintă suntem nu doar eu şi familia mea, ci şi partidul de guvernare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trezoriereul PSD, Mircea Drăghici, susţine, pe Facebook, că nu există nereguli în modul în care a gestionat banii partidului. Deputatul social-democrat susţine că îi va da în judecată pe jurnaliştii care au scris că familia Drăghici a profitat de banii publici primiţi de către PSD drept subvenţii.

„FABRICA de FAKE NEWS în acţiune. Astăzi, Comisiile Juridică şi pentru Apărare din Camera Deputaţilor au dat raport de aprobare pentru proiectul de lege privind declasificarea protocoalelor SRI. Tot astăzi, în presă a apărut un FAKE NEWS construit pe crâmpeie de adevăr, a cărui ţintă suntem nu doar eu şi familia mea, ci şi partidul de guvernare! Întâmplător?

Celor interesaţi de modul în care am gestionat banii Partidului Social Democrat, vă recomand să consultaţi rapoartele şi concluziile organismelor de control - acestea, vă pot spune de acum, nu au constatat nereguli. Vă asigur, dimpotrivă, că datoriile lăsate de fostele conduceri au fost achitate, iar PSD a reuşit să achiziţioneze sediul din Kiseleff. Totul, corect şi legal. Cei care au publicat acest FAKE NEWS vor fi acţionaţi in judecată, am mai trecut prin astfel de procese“, a scris Mircea Drăghici pe Facebook. 

Peste 1,8 milioane de lei şi trei Mercedesuri de aproape 200.000 de euro sunt beneficiile personale ale cuplului Mircea şi Georgiana Drăghici din banii publici primiţi de către PSD drept subvenţie, potrivit newsweek.ro

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite