Trolii pro-PSD au năvălit pe pagina lui Timmermans după ce a criticat Guvernul: Băi, securist olandez! Eşti stăpân peste noi? Du-te şi te spânzură!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de mesaje cu jigniri în limba română la adresa lui Frans Timmermans au fost publicate pe pagina acestuia de Facebook, la doar câteva ore după ce prim-vicepreşedintele Comisiei Europene criticase Guvernul condus de Viorica Dăncilă pentru faptul că dă semne că face paşi înapoi în ceea ce priveşte lupta împotriva corupţiei. Postările trolilor au fost făcute la câteva poze care nu aveau nimic de a face cu activitatea politică a olandezului.

Mesajele publicate de internauţi pe pagina lui Frans Timmermans sunt similare cu cele din declaraţiile date ieri de premierul Viorica Dăncilă, de ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, dar şi de alţi social-democraţi în studiourile TV. 

Unul din mesajele repetate este că oficialii europeni s-ar băga peste anchetele făcute de procurorii români şi intervenţia acestora în actul de Justiţie, 

„Băi, nesănătosule, băi coruptule. Cum adică să ceri oprirea unei anchete penale?! eşti nebun? Eşti dictator, stăpân peste noi? Du-te, băi securist olandez, şi te spânzură!“, scrie într-unul dintre mesaje. 

Într-un alt mesaj, o altă persoană îi cere lui Timmermans să ia „mâinile de pe Justiţia din România” şi îl întreabă cum de îţi permite aşa ceva. 

Mesaje jignitoare Frans Timmermans FOTO Facebook Frans Timmermans
Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite