Tudorel Toader, un nou mesaj pentru PSD: Nu voi mai rămâne în stare de pasivitate faţă de multele dezinformări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul demisionar al Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat că va reacţiona la dezinformările privind activitatea din instituţia pe care a condus-o, aluzie la atacurile venite la adresa acestuia din tabăra PSD.

„O simplă şi primă clarificare! MJ nu a blocat şi nici nu a întârziat procedura de avizare şi de adoptare a actelor normative. Mulţumiri tuturor colegilor din MJ care au făcut posibil ca durata medie a avizării unui proiect normativ, calculată de la înregistrarea şi pâna la ieşirea din minister, să nu dureze mai mult de 2,5 , maxim 3 zile“, a scris Tudorel Toader pe pagina sa de Facebook. 

Ministrul demisior al Justiţiei şi-a felicitat colegii şi a anunţat că va reacţiona la „dezinformări“, în contextul în care mai mulţi social-democraţi l-au găsit vinovat pe Toader de amânarea adoptării unor ordonanţe de urgenţă. 

„Felicit pe toţi colegii din minister care, în procesul de avizare a proiectelor de acte normative, au faăcut dovada unei depline responsabilităţi şi a unui înalt profesionalism. În acest sens, luni voi publica şi situaţia statistică ! PS: nu voi mai rămane în stare de pasivitate faţă de multele dezinformări!“, a completat Toader. 

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite