articolul anterior articolul urmator

Tudose îi răspunde pe Facebook unei românce din străinătate: Aveţi de ce să vă întoarceţi acasă. O mare firmă din SUA vrea să facă investiţii colosale în România

33
13 Aug 2017 17:49:37
Autor: Sebastian Zachmann
Mihai Tudose
Mihai Tudose

33 Comentarii

Popa Pius
13.08.2017, 18:19:04

"...România pe care vrem să le-o oferim familiilor şi copiilor noştri este una într-o continuă..." PRABUSIRE, trebuia sa spuna. Inca putin si va fi facuta bucatele-bucatele si pusa in buzunarele pesedeilor si liberalilor lu' peste prajit. De 80 de ani se fura in tara asta incontinuu.

+7 (7 voturi)
I.C.
13.08.2017, 18:31:51

Nulitatea Sa n-are nici o problemă să mintă! O firmă - dar nu știe/spune care - va investi 10 miliarde de euro, alta „doar” 500 de milioane. Cum Dzeu să fii PM și să debitezi asemenea bla-bla-uri pe FB?

+6 (6 voturi)
Aurel Paun
13.08.2017, 18:41:48

Tovarase Tudose sper ca i-ai lamurit pe "fugarii" din Romania sa se intoarca acasa, unde fuge cateii cu covrigii in coada si curge lapte si miere pe strazile Romaniei, in loc de asfalt. Poate spui si romanilor, din Romania, ce firma colosala americana va investi in Romania 10 miliarde de dolari. Mai erau niste chinezi, adusi de Ponta si PSD dispusi sa investeasca 10 miliarde de dolari in Romania. Cumva, chinezii au devenit americani??!!

+6 (6 voturi)
Ghe Stoian
13.08.2017, 19:15:46

Mare jigodie incretitul (la moaca !) asta ! Nu mai au pad-stii pe cine jecmani !

+7 (7 voturi)
Tepes Vadim
13.08.2017, 19:24:22

Romanii se pot întoarce acasă cu copiii doar in cazul in care actualii politicieni care sunt de o falsitate care se vede fin avion ,sa plece odată ca ne-au mâncat ficații .Daca un Premiet al României este de acord cu PENSII ABERANTE LA INSTITUȚII DE FORȚA CARE MĂNÂNCĂ DIN CE PRODUCE MEDIUL PRIVAT.OAMENII ACEȘTIA CARE N U. A U. L U C R A T O ZI IN PRIVAT HABAR NU AU CÂT DE GREU ESTE SA FACI CEVA.SA FACĂ O FIRMA DI APOI SA VORBIM IN 6 LUNI! CU AȘA PENSII NESIMȚITE CUM SA SE ÎNTOARCĂ ROMANII ? POATE PESTE O SUTA DE ANI! STAȚI UNDE SUNTEȚI DRAGI RONANI DIN DIASPORA ȘI LUCRAȚI PENTRU VOI ȘI VIIRORUL COPIILOR VOȘTRI! DUPĂ CE AU DISTRUS ECONOMIA PRIN PRIVATIZARI CARE AU ADUS ATINGERE REALA SECURITĂȚII NAȚIONALE VIN ȘI NE ARUNCA PRAF IN OCHI! NU DAU FOI BANI PE CAPITALUL AUTOHTON PRNTRU CA DSCA PROTEJAU ACELE ENTITĂȚI PRODUCTIVE NU SJUNGEA ROMÂNIA IN HALUL ASTA! UNDE ESTE PLATFORMA PIPERA,UNDE SUNT CAPACITĂȚILE DIN INDUSTRIA CHIMICA ȘI PETROCHIMICĂ TOATE DATE STRĂINILOR ? DE CE ? ASTA ESTE ÎNTREBAREA PE CARE O PUN PREMIERULUI ACTUAL CARE FACE PARTE DIN ACEST PARTID PSD. AFLAT LA GUVERNARE ASTĂZI DAR DE CE NU VORBIM DE DISTRUGEREA ECONOMIEI ?ATI DISTRUS VIITORUL ROMÂNIEI ! EXISTA ÎNSĂ INSA UN DUMNEZEU!

+4 (4 voturi)