Turcan, după ce Dragnea „a auzit un zvon“ despre o fraudă la alegeri: Hoţul strigă hoţii! L-a luat gura pe dinainte şi ne-a spus ce are de gând să facă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Raluca Turcan
Raluca Turcan

Liderul deputaţilor liberali, Raluca Turcan, a declarat, vineri, după ce Liviu Dragnea a spus că a auzit un zvon despre o fraudă la softul de numărare a voturilor, că ”hoţul strigă hoţii”. ”L-a luat gura pe dinainte şi ne-a spus ce are de gând să facă”, susţine Turcan.

”Condamnat penal pentru fraude la referendum, Dragnea a anunţat deja că «alegerile vor fi fraudate»! Cum poate un om care a furat voturi la referendumul din 2012 şi a scos morţii din cavouri pentru a merge la vot să spună că are temeri că alegerile şi referendumul vor fi fraudate?”, a scris, vineri, pe Facebook, Raluca Turcan.

Potrivit acesteia, ”dacă într-adevăr se încearcă fraudarea votului de duminică, atunci instituţiile care o pot face sunt Ministerul Afacerilor Interne – condus de Carmen Dan, protejata lui Dragnea, şi  Autoritatea Electorală Permanentă – condusă direct de PSD şi Liviu Dragnea.

”Cred că pe Dragnea l-a luat gura pe dinainte şi ne-a spus ce are de gând să facă! Să nu uităm că în 8-9 august Dragnea a mai anunţat un #zvon, că vor fi #violenţe la protestul diasporei din #10august! Bastoanele jandarmeriei conduse de Carmen Dan i-au dat ulterior dreptate. Să fim vigilenţi duminică, pentru că la furat de voturi Dragnea este dovedit de instanţă că se pricepe”, a mai transmis Raluca Turcan.

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, joi seara, la Antena 3, că a auzit un zvon că „ar vrea să încerce o fraudă la softul de numărare” a voturilor, fără a preciza exact la cine se referă. Discuţia a venit în contextul în care liderul PSD vorbea despre Opoziţie şi Klaus Iohannis.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite