articolul anterior articolul urmator

Replica lui Turcan la acuzaţiile lui Dragnea: Conspiraţiile inventate sunt pentru consumul propriului partid. El a fost călăul a două Guverne PSD

12
12 Jul 2018 00:36:49
Autor: News.ro
Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea

12 Comentarii

Iris IRIS
12.07.2018, 06:04:22

Sunt doua persoane in Romania care au provocat cancerul Patriei. Exista o singura solutie : extirparea totala a acestor doua persoane prin orice mijloace ! Targoviste se pare nu va fi numai o data in istoria Romania. Dragnea si cu Tariceanu imediat trebuiesc arestati de armata Romaniei si incarcerati. Nu imediat ampuscati...dar treptat.

-2 (6 voturi)
Manole Scarlat
12.07.2018, 07:59:18

Cine vorbeşte ? Aceeaşi persoană care în 2010, pe când era în PDL, ţinea următorul discurs la adresa Elenei Udrea, proaspăt unsă preşedinte al PDL Bucureşti: "Evident că avem cu toţii aşteptări pentru a da ora exactă în România de aici, de la PDL Bucureşti. Mă bucur să fiu astăzi alături de colegii mei, dar în special alături de Elena, care şi-a asumat o misiune grea, însă o misiune pe care sunt convinsă că o va duce la bun sfârşit pentru că are toate calităţile. Are forţă, are energie, are curaj şi, uitându-mă la ea, nu mă pot abţine şi trebuie să spun că poate fi un veritabil Kill Bill al politicii româneşti, pentru că, cu cât mai mulţi adversari politici va avea, cu cât mai grele vor fi luptele electorale, cu atât cresc şansele ca Elena Udrea să ofere o victorie spectaculoasă." Unde e acum PDL ? În cimitir. Unde e acum madam Ţurcan ? În PNL. Unde e acum madam Nuţi ? În Costa Rica.

+1 (9 voturi)
Omu Maro
12.07.2018, 08:01:50

Chiar trebuia sa ii duca cineva grija lu' Liviu!... si exact din peneleu.

+1 (3 voturi)
king artur
12.07.2018, 08:11:09

Nu va lasati pacaliti! Diversiunea si manipularea consilierilor mozaic nu are limite. Toate " motivele" suspendarii vin de la ei. Dragnea e prea prost si nu-i merge mintea.

-1 (1 vot)
Un cititor
12.07.2018, 09:01:28

Doamna, penalul nu are doar halucinatii, are chiar paranoia . Nu cred ca a ramas cineva neacuzat pt. ce i se intampla. Doar realitatea nu o vede. Totul in mintea lui este distorsionat. Este chiar revoltat, agresiv si indignat ca nu reuseste sa faca in tara, ce a facut cu atata usurinta in Teleorman, vreme de atatia ani. Omul trebuie verificat de medic si ridicat din spatiul public si din parlament. I s-au permis prea multa putere, si distruge totul. O democratie distorsionata si ea. S-ar putea sa aiba mai multe afectiuni cumulate. Este in ultimul grad al bolii. Cereti un control de specialitate printre randurile celor care ne hotarasc soarta. Cu siguranta mai sufera si altii de diverse. Este stiut faptul ca pe undeva in tara este un "buboi" plin de puroi care sta sa sparga. Unii indivizi, vreo sase la numar au ales ca prin votul lor sa creeze premizele dezintegrarii statului. Ori asta, nu o pot face decat niste minti bolnave. Dv. sunteti o persoana demna de incredere, dar probabil nu aveti forta sa separati graul de neghina din partidul dv. Credeti-ma este nereformabil. O varianta ar fi ca impreuna cu cei 10% dintre oamenii onesti si cinstiti, sa le spuneti la revedere si sa va alaturati domnului Ciolos. Faceti o echipa puternica de reformare a statului. Lungiti boala si este in detrimentul tuturor. Au scapat bolnavii in parlament, vad totul distorsionat. Iar varianta cum ca jumatate din tara trebuie asistati sociali (sa traiasca pe spinarea poporului) este o gandire bolnava, nemaintalnita niciodata in istorie. In care tara se mai pune problema in acest mod absolut nesimtit?! Se intreaba acei derbedei ( extrem de multi la numar) din ce pusculita vor fi ei platiti pe viata fara sa munceasca ? Nu, nu-i intereseaza ci doar vor ! Acestia gospodaresc orasele si satele Romaniei?! Doamna cate lipsuri are tara asta, unde ar putea merge impozitele romanilor?! Ne permitem noi sa tinem pe pensii speciale o hoarda de nesimtiti?! Doamana, sunt exagerat de multi, nepermis de multi si acum ! Cati mai adaugati? Noi asteptam sa taiati pensiile speciale si pt. multe alte categorii care nu le merita. Nu-mi dau seama cum a inceput aceasta paranoie cu pensii speciale fara numar ? Cu ce indrazneala s-a pus ea pe tapet ?! Doamna, tara are nevoie de politici corecte. Luati-va un model dintr-o tara civilizata si faceti ceva. Politica asta cum ca....trebuie sa primesc fara sa muncesc este distrugatoare pt tara. Ce s-a intamplat anul acesta cu fiscalitatea si cu tot ce inseamna ban si unde este el directionat este absolut halucinant. Mai reflectati !

+1 (3 voturi)