Politică

articolul anterior articolul urmator

Turcan: Ocupaţi abuziv funcţia de premier. Guvernarea PSD e ruptă de români

0
10 Oct 2019 11:43:14
Autor: Radu Eremia
Raluca Turcan. FOTO Inquam Photos
Raluca Turcan. FOTO Inquam Photos

Liderul de grup al deputaţilor PNL, Raluca Turcan, a lansat mai multe acuzaţii la adresa Guvernului Dăncilă de la tribuna plenului Parlamentului, subliniid că echipa de la Palatul Victoria trebuie să plece acasă.

„În momentul de faţă, de facto şi de jure, nu mai sunteţi premierul României, ci o persoană particulară care ocupă abuziv înalta demnitate de la Palatul Victoria”, a declarat liderul de grup al PNL: 

„Cred că este ultima dată când mă adresez unui premier nelegitim care a călcat în picioare aşteptările unei ţări întregi, de a merge şi mai mult spre Europa şi nu de a reveni la fărădelegea din anii tranziţiei. Cred că este ultima dată când un prim-ministru fără legitimitate îşi ameninţă colegii de partid cu deschiderea de dosare penale, în stilul consacrat de Liviu Dragnea. Astăzi, cei ameninţaţi au şansa să scape din captivitatea creată de cea care a fost, la rândul ei, captiva unui condamnat penal", a spus Raluca Turcan, în plenul Parlamentului.
 
Turcan a reiterat că, sub incompetenţa acestei guvernări, fărădelegea face legea, iar "clanurile interlope fac ravagii pe străzile României, sfidând Poliţia".
 
"Dumneavoastră aţi reuşit singuri să vă puneţi în situaţia de dezonorantă de a fi o echipă de uzurpatori. În momentul ieşirii ALDE de la guvernare, aveaţi obligaţia să veniţi în Parlamentul României pentru un vot de încredere şi aţi fugit de această obligaţie inventându-vă inclusiv deplasări în străinătate", a spus Turcan..

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

0 Comentarii