Turcan răspunde la acuzaţiile lui Ciolacu: Minciuna PSD e cât Casa Poporului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Mediafax
FOTO Mediafax

După ce preşedintele Camerei Deputaţilor a criticat ieri ordinea de zi propusă de Opoziţie în şedinţa extraordinară de pe 26 august, liberala Raluca Turcan a afirmat astăzi că „minciuna PSD e cât Casa Poporului” şi le-a carut social-democraţilor să „nu mai dezinformeze românii”.

Turcan a explicat că Ordonanţa 51 încurajează abandonul şcolar, că OUG 114 reprezintă un atac la mediul privat, că proiectul de lege privind graţierea unor pedepse se află în continuare în sertarele PSD şi că viaţa românilor e ameninţată din cauza miilor de infractori eliberaţi în urma Legii recursului compensatoriu.

„Ordonanţa 51 care încurajează abandonul şcolar, iar majoritatea PSD din Senat nu a făcut nimic. Senatul avea obligaţia să dezbată repede acest proiect, astfel încât el să ajungă în Camera Deputaţilor în sesiunea extraordinară şi să fie respins. Se poate!


Ordonanţa 114 trebuie scoasă din sertarele PSD de la Parlament şi, prin vot în Camera Deputaţilor, for decizional, să oprim atacul la mediul privat, la românii de rând! Se poate!

Proiectul de lege privind graţierea unor pedepse şi amnistia mascată este bine ascuns de PSD în sertarele Comisiei Juridice de la Camera Deputaţilor, din 6 iunie 2017!!!! PSD nu suflă o vorbă! Scoateţi-l din sertare şi să-l respingem la vot în Camera Deputaţilor. Se poate!

În privinţa legii recursului compensatoriu, minciuna PSD este cât Casa Poporului! Proiectul de lege a fost adoptat de Guvern la data de 31 ianuarie 2017 şi depus în Parlament la data de 1 februarie 2017 de către Guvernul Grindeanu. Mii de infractori au fost eliberaţi, viaţa românilor şi a copiilor noştri este în pericol. Haideţi să abrogăm proiectul! Se poate”, a afirmat Raluca Turcan pe Facebook.

Reacţia acesteia vine după ce ieri preşedintele Camerei Deputaţilor Marcel Ciolacu a transmis că acceptă cererea Opoziţiei şi a decis convocarea deputaţilor pentru o şedinţă de plen pe 26 august, de la ora 14.00. Acesta a criticat apoi fiecare dintre cele patru puncte popuse de Opoziţie pe ordinea de zi, şi, referindu-se la dezbaterea pentru abrogarea OUG 114, a afirmat că „Opoziţia ar trebui să clarifice dacă sunt de acord să nu ma crească pensiile de la 1 septembrie”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite