Turcan, replică pentru PSD: Iohannis a susţinut o dezbatere deschisă, civilizată şi de substanţă despre viitorul României

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicepremierul Raluca Turcan i-a luat apărarea lui Klaus Iohannis în ceea ce priveşte dezbaterea organizată marţi seară, după ce PSD l-a criticat pe acesta că ar fi răspuns ca un robot. Turcan a precizat că Iohannis a fost cel care a avut dezbaterea civilizată şi de substanţă.

„Klaus Iohannis a susţinut o dezbatere deschisă, civilizată şi de substanţă despre viitorul României, la #BCU. Viorica Dăncilă s-a învârtit două ore în cercul mistificărilor propagandei agresive de tip pesedist şi s-a încurcat în propriile minciuni, în incinta Parlamentului pe care Dragnea l-a vrut atârnat la butoniera partidului. Orice analiză la rece a dezbaterilor de ieri duce către o singură concluzie: România pe care ne-o dorim poate fi posibilă doar cu un proiect politic puternic şi european, cu o acţiune politică asumată 100% şi cu multă deschidere faţă de români”, susţine vicepremierul Raluca Turcan, potrivit unui mesaj publicat pe contul său de Facebook. 

Prim-vicepreşedintele PNL consideră că temele abordate de Iohannis nu au urmrărit să producă breaking news-uri. „Preşedintele Klaus Iohannis a avut un discurs de deschidere pentru educaţie, tineri, profesori, oameni care preţuiesc competenţa, a căutat să dea încredere românilor în viitorul ţării şi nu a urmărit să facă breaking news-uri. A fost un Preşedinte normal! Klaus Iohannis este fără îndoială acel Preşedinte care va reuşi să schimbe profund România, după 30 de ani de tranziţie. Dezbaterea de ieri a reconfirmat forţa proiectului prezidenţial şi capacitatea lui Klaus Iohannis de a fi un om de stat şi un bun Preşedinte”, a completat Turcan. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite