Udrea: Voi candida ca independent la parlamentare. Nu m-am consultat cu Traian Băsescu. Drumurile noastre se despart

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul Elena Udrea a anunţat, miercuri, că va candida ca independent la alegerile parlamentare, că va strânge semnături în stradă şi îşi va face o campanie ieftină pe Facebook, precizând că nu s-a consultat cu fostul preşedinte Traian Băsescu, iar de aici drumurile lor se despart, informează News.ro

„Am luat decizia de a candida ca independent. O să strâng semnături în stradă şi o să-mi fac o campanie ieftină pe Facebook.  Nu m-am consultat cu fostul preşedinte. De aici drumurile noastre se despart", a spus Elena Udrea, după ce s-a încheiat şedinţa de judecată de la instanţa supremă în dosarul „Gala Bute”, potrivit News.ro. 

Mai mult,  Udrea a precizat că îşi doreşte să ajungă şefa Comisiei de control al SRI. „Nu vreau să fac rău Partidului Mişcarea Populară şi am ales să candidez independent. Voi prezenta propunerile legislative pe care le voi propune. Vreau un loc în Comisia de Control a SRI, poate chiar preşedinte“, a completat fostul ministru din Guvernul Boc. 

La 6 august, Udrea afirma, într-un interviu pentru Digi 24, că nu va candida la alegerile parlamentare deoarece politica s-a degradat deşi au venit tineri, care au avut „apucături capitaliste”, dar au moştenit şi practicile de nepotism de dinainte de 1989.

Săptămâna trecută, fostul ministru al Dezvoltării caută loc la cămin în Cluj, în condiţiile în care aceasta a devenit recent masterandă la Facultatea de Teologie Ortodoxă a Universităţii „Babeş-Bolyai“ din acest oraş. Udrea a anunţat că are de gând să se mute mai aproape de şcoala unde va studia, Facultatea de Teologie Ortodoxă din Cluj. 

Ştire în curs de actualizare

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite