Udrea, reacţie dură după apariţia imaginilor din Costa Rica: În lipsa pozelor cu Kovesi la tăiatul porcului, protestarii au găsit ce să „share-uiască“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elena Udrea a comentat în termeni duri, pe contul ei de Facebook, apariţia pozelor cu ea şi cu Alina Bica, afirmând că „în lipsa pozelor cu Kovesi la tăiatul porcului, protestarii pro Sistem au găsit ce să share-uiască" şi anunţând că se va ocupa să facă un raport în imagini al prezenţei ei în Costa Rica.

„În lipsa pozelor cu Kovesi la tăiatul porcului, protestarii pro Sistem au găsit ce să «share-uiască». Poze cu mine şi Alina în Costa Rica. Dacă ştiiam că interesează pe cineva, puneam eu fotografii zilnic. Chiar şi din cabinetul ginecologului", îşi începe Udrea comentariul, postând ea însăşi pozele prezentate deja pe Facebook.

Ea spune că se va ocupa să existe un raport în imagini al prezenţei ei în Costa Rica.

„Dar, ca să satisfac plăcerea unora de a mânca rahat şi pentru a-i scuti pe românii cu care ne intalnim pe la pizza să ne facă poze pe furiş, de măine mă ocup să aveţi un raport în imagini al prezenţei mele aici", încheie fostul parlamentar şi ministru.

Fotografii în care apar Elena Udrea şi Alina Bica şi despre care se spune că sunt făcute în Costa Rica au fost postate duminică seară pe un cont de Facebook.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite