Udrea: Crin Antonescu a înţeles că nu va fi prima opţiune a USL la prezidenţiale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elena Udrea nu-i dă nicio şansă lui Crin Antonescu la prezidenţiale
Elena Udrea nu-i dă nicio şansă lui Crin Antonescu la prezidenţiale

Deputatul PDL Elena Udrea a declarat astăzi, la emisunea „Evenimentul Zilei“, că liderul PNL, Crin Antonescu, este consştient că nu va fi susţinut de PSD la alegerile prezidenţiale şi încearcă să facă opoziţiei Guvernului din interior.

„E foarte greu să reziste USL-ul până la primăvară. Domnul Antonescu a înţeles că nu va fi prima opţiune la alegerile prezidenţiale. Acum problema este cine forţează ruptura. Cine este vinovat de rupere. De rupt se rupe, având în vedere cât de ridicat e conflictul la acest moment. Miniştrii fac ce zice Ponta, iar Antonescu bagă băţul prin gard şi agită spiritele. Crin Antonescu încearcă să se erijeze în liderul Opoziţiei de dreapăta, în condiţiile în care  toate măsurile luate de USL sunt de stânga“, a spus Elena Udrea.

Deputatul PDL nu a exclus o colaborare între PDL şi PNL, însă cu condiţia ca liberalii să-şi alegaă un nou preşedinte. „O dreaptă puternică înseamnă şi un parteneriat cu PNL, dar depinde cine este în fruntea PNL. Dacă PNL iese de la guvernare şi începe să aibă un electorat sincer de dreapta, ar putea fi un partener pentru PDL. Dacă PNL va urma interesele electoratului de dreapta, este posibilă o colaborare, dar mai degrabă fără Crin Antonescu“, a punctat Elena Udrea.

Fostul ministru al Dezvoltării crede că, în acest moment, în PNl sunt foarte mulţi care vor să-I ia locul lui Crin Antonescu.

De asemenea, Udrea a criticat PNL pentru poziţia moale pe care o au la guvernare şi pentru faptul că nu se luptă pentru electoratul de dreapta.

„Nu există nicio viziune a PNL, care ar trebui să vină cu un program de dreapta. Ar trebui să se vadă că se luptă. Vin să calmeze spiritele pentru a evita protestele de stradă. Nu există o soluţie pentru salvarea economiei româneşti. Acest lucru se simte la nivelul oricărui cetăţean, nu doar la nivelul marilor companii“, a mai spus Elena Udrea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite