Udrea: Iohannis a contribuit la tentativa de lovitură de stat din 2012, fiind aliatul lui Ponta şi a lui Antonescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PMP, Elena Udrea, sugerează că între Klaus Iohannis şi Victor Ponta, contracandidaţii săi la alegerile prezidenţiale, nu este nicio diferenţă după ce prezidenţiabilul PNL a declarat că a fost de acord cu suspendarea lui Traian Băsescu din 2012.

„Klaus Iohannis a declarat aseară că «a fost de acord» şi chiar i-a sugerat deputatului Forumului Democrat German să voteze suspendarea Preşedintelui Băsescu în vara anului 2012. E recunoaşterea faptului că Iohannis a contribuit la »tentativa de lovitură de stat», fiind de facto aliatul lui Ponta şi Antonescu. Intrebări:a)  Poate cineva care a participat la atacarea statului de drept alături de Ponta, Anonescu şi Voiculescu şi a fost făcut mare politician la Grivco să fie un candidat de Dreapta pentru Cotroceni? b)   Care este diferenţa dintre Klaus Iohannis şi Victor Ponta?“, a scris Udrea, pe Facebook.

Liderul PNL, Klaus Iohannis, a spus luni, într-o emisiune a postului B1 Tv, că în 2012 nu a fost nici în tabăra USL, nici în cea a lui Traian Băsescu, dar că a votat pentru suspendarea preşedintelui. ”Toată acţiunea a fost la limita Constituţiei, dar nu trebuie să confundăm fondul problemei cu forma. Întreaga procedură a fost inutilă şi prost inspirată. Nu trebuia făcută. Nici suspendarea, nici referendumul. Nu avea nimeni de câştigat. USL a pregătit foarte prost, a informat foarte prost, au fost niste paşi prost pregătiţi. Fondul problemei a fost discutat în conducerea Forumului şi s-a hotarat ca domnul Ovidiu Ganţ să voteze pentru supendare. Am fost de acord. Da, noi am votat pentru suspendare", a declarat Klaus Iohannis la B1 TV,”, a comentat liderul PNL.


 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite