Politică

articolul anterior articolul urmator

Ultima oră. PNL a bătut palma trădării cu UDMR. Îşi iau ţara înapoi!

47
6 Mar 2015 18:32:11
Bogdan Diaconu
Noua axă a politicii lui Iohannis. Din imagine mai lipsesc doar Viktor Orban şi Vladimir Putin
Noua axă a politicii lui Iohannis. Din imagine mai lipsesc doar Viktor Orban şi Vladimir Putin

Vă aduc la cunoştinţă o informaţie de ultimă oră: PNL a bătut palma cu UDMR pentru a constitui o nouă majoritate parlamentară şi a prelua puterea. Conform cu promisiunea din campania lui Iohannis şi cu binecuvântarea acestuia, PNL şi-a luat ţara înapoi ca să i-o dea, pe tavă, UDMR-ului, veşnic avid de guvernare. Oare în acest scop au stat la coadă la vot zeci de mii de români din străinătate, ca să aducă UDMR înapoi, cu autonomie cu tot?

PNL a comis cea mai mare eroare politică aliindu-se cu UDMR. Aceeaşi pe care a făcut-o şi PSD-ul, de altfel. PNL, PSD, acelaşi UDMR. Aceeaşi trădare a intereselor naţionale într-un moment în care secesiunea etnică face ravagii într-o ţară vecină nouă şi în care alianţa Rusia-Ungaria nu mai e un secret pentru nimeni. Cum a putut Iohannis să gireze o asemenea alianţă? Cum a putut PNL să îmbrace haina trădării? Va plăti scump.

Niciun preşedinte de ţară şi niciun partid nu merită să conducă România dacă pentru nişte voturi mizerabile sunt gata să vândă interesul naţional! 

Până când vor mai vota românii doar ca să decidă cu cine guvernează UDMR? Sunt şocat de nonşalanţa cu care PNL a decis să se îmbrăţişeze cu un partid autonomist pentru a ajunge la putere, dovadă că românii care l-au votat pe Iohannis au fost minţiţi pe faţă. De aceea nu l-am votat pe Iohannis, pentru că mă temeam de acest moment al trădării, după cum tot de aceea nu l-am votat pe Ponta pentru că o comisese deja.

Niciun preşedinte de ţară şi niciun partid nu merită să conducă România dacă pentru nişte voturi mizerabile sunt gata să vândă interesul naţional! Iar o alianţă cu UDMR, aşa cum a stabilit PNL, înseamnă exact acest lucru: alte legi pentru minoritatea maghiară ca aceasta să încalece majoritatea, alte concesii pe tema autonomiei etnice şi a regionalizării, alte ministere pentru corupţii de la UDMR şi, probabil, din nou Ministerul Culturii pentru Kelemen Hunor ca să dea toţi banii pe monumente şi zile maghiare în timp ce cultura română se zbate în mizerie.

PNL va avea şi el o surpriză la alegerile din 2016. Asocierea cu UDMR va cântări greu pentru alegători. Partidul România Unită se va asigura că românii vor înţelege bine trădarea liberalilor împănaţi cu pedelişti, foştii colegi de rele ai UDMR-ului, şi îi vor taxa corespunzător. Aceiaşi români care l-au adus pe Iohannis la Cotroceni pot, la fel de bine, să-i dea o lecţie PNL-ului pentru că nu a înţeles votul din 16 noiembrie 2014. Şi o vor face. Ajunge cu vânzarea de ţară a partidelor învechite în rele!

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

47 Comentarii

Nicholas Kazan
6.03.2015, 18:48:51

Vai domnu Diaconu, după cum ne speriați musai să fie bai. Da mă tem că-i mai bai în judecata domniilor voastre. Amu ce ne-or face unguri, ne-or căra țara la Magyarorszag? Mă tem că nu, mai degrabă or trage un pârț. Eu zic să dați curs la mult stimatului dumneavoastră coleg, domnul Demeny, și să vă îmbrățișați ca frați care se ceartă da musai să se și împace..., în fond și la urma urmei ei sunt noi și noi ei, și coabităm nu tocmai rău, măcar că-s unii cam bolunzi, ș-apoi ne tăt spărie și-ntărâtă...

+9 (23 voturi)
Utilizator Adevărul
6.03.2015, 18:58:57

Comentariu considerat abuziv.

aurel aurel
6.03.2015, 18:51:24

domnule diaconu speram ca sunteti responsabil.Dar psd ul nu a batut palma cu udmr ul?...si la daramarea guvernului ungureanu si chiar la formarea actualului guvern?De ce sunteti ipocrit?Daca noi nu suntem in stare sa indepartam ,,acul si ata '' lui pacala,cuiul lui pepelea numit udmr din politica romaneasca,nu e normal ca si unii si altii sa apeleze la ei?E solutia vesnic imorala la care apeleaza toti...si doar noi suntem vinovati.Asa ca mai bine taceti.

-2 (16 voturi)
Mar Quiss
6.03.2015, 19:00:00

Daca bovinele nu ies in strada sa amendeze orice incalcare a promisiunilor din campania electorala ?!

+4 (8 voturi)
Mar Quiss
6.03.2015, 19:00:44

Organizat un miting, ne-am saturat de promisiuni incalcate !

+4 (10 voturi)

Vezi toate comentariile (47)

Modifică Setările