Politică

articolul anterior articolul urmator

Ultimatumul ALDE, planurile domnului Tăriceanu şi răspunsul doamnei Dăncilă

38
13 Aug 2019 18:06:51
Ion M. Ionita
Domnul Tăriceanu şi în guvernare şi în opoziţie faţă de guvernarea Dăncilă FOTO Mediafax
Domnul Tăriceanu şi în guvernare şi în opoziţie faţă de guvernarea Dăncilă FOTO Mediafax

38 Comentarii

Ionel Marcu
13.08.2019, 18:23:57

Niciun cuvânt despre marea problemă a lui Tăriceanu, imunitatea parlamentară primită, până acum de la PSD?! Nu-l leagă asta pe Tăriceanu de mâini și de picioare, că din gură poate să dea?! Tăricene, nici nu știi, cât de mic poți tu să fii!

+11 (11 voturi)
gmbplay
13.08.2019, 19:01:32

Daca pleaca au disparut , pa .

+6 (6 voturi)
Vanatorul/d.c.
13.08.2019, 19:11:31

Marea problema a gargaragiilor (inca iohannisti) din presa si televiziune e ca se mint singuri (ca si pan acum), continuand s-o subestimeze pe Dancila (si consilierii ei), greseala pe care n-o mai face nici macar mamelucul cu minte inceata de Cotroceni ..! Dovada ..? Mai toti ”au pus botul din prima” la ”dramoleta” ruperii ”iminente” a aliantei PSD+ALDE, dramoleta bine regizata in care Dancila si Tariceanu, cei doi actori care mimeaza ”divortul”. Chestia nostima e ca ca desi PSD si ALDE nu mimeaza pentru prima oara ”despatire” in stil ”adio, dar raman cu tine”, o garmada de ”voaiori” din presa (inca) iohannistă, plescaie de incantare ca gugustiucii, pentru ca, chiar si daca ruperea aliantei PSD+ALDE ar fi totusi, in final, una reala, ea, mafia iohannist-liberala si randasii ei din presa, cu certitudine nu ar castiga nimic..! Si cand spun ”nu ar castiga nimic”, ma refer la faptul ca nu vor putea avea nici ”un guvern al meu 2” (va dupa Colectiv), si nu vor castiga nici la urne (prezidentiale. locale, parlamentare) unde marele castigator se anunta a fi Alinata 2020.

-10 (12 voturi)
Casandra II
13.08.2019, 18:41:01

Tariceanu chiar nu are ceva mai bun de facut decat sa picure la urechea Vioproastei otrava esecului ei rasunator la alegeri. Se amageste singur cum ca sta mult mai bine in sondaje. Uita sau se face ca uita ca si pentru europarlamentare, casele de pariuri prietene il creditau cu sanse de intrare in PE de pe locul 3-4, dar realitatea era complet vopsita, dupa cum s-a convins in seara de 26 mai. Slugariceanu nu va trece de 10% in cel mai bun caz, considerand ca Tonta ii pune la dispozitie toate voturile simpatizantilor "partidului sau mamut". Disperarea lui Sllugariceanu- 5 neveste, conta in panica ce-l cuprinde tot mai des ca nu va intra in parlament la anul si atunci DNA nu va mai fi obstructionata de partea penala a parlamentului iar CA calin va trebui sa raspunda la intrebarile procurorilor si a instantei de judecata pentru cei 800 de mii de euro mita... Auzind din presa si de pe la colturi cum ca exista baroni in psd care nu sunt multumiti ca toanty Viorica este cea care va candida in numele celor trei trandafiri ofiliti, Slugariceanu spera ca ar putea s-o convinga pe Vasilica ex-Rodica sa renunte la alegeri in favoarea sa. Slabe sperante, dar el inca nu renunta fiindca noaptea viseaza urat, are cosmaruri cu livche care il tranteste de peretii celulei sa se trezeasca dimineata.... Slugariceanu a descoperit recent si apa calda, roata si telefonul, asa explicandu-se ca a aflat cat de impotent e guvernul la care participa si el cu GIO-ul sau botezat alde.... Taricene, Cacalin taricene/// Vei ramane fara izmene// Cand va incepe judecata// Fiindca teama te-o da gata//

+7 (7 voturi)
Ion Tamis
13.08.2019, 18:53:00

Tariceanu joaca tare, acum, tocmai pentru ca a ajuns la o intelegere cu Ponta, ca parte a strategiei acestuia din urma de a pune din nou laba pe psd si a-si relua schemele de politician vesel si ireponsabil (vorba unui "maestru" iubitor de pesedisti corupti!)

+4 (4 voturi)