Politică

articolul anterior articolul urmator

Un consilier local vrea să interzică Poliţia în comună: „Să nu mai vină ăştia să dea amenzi. Noi îi plătim, şi ei ne amendează? Să ne spună, ca să anunţăm oamenii“

8
2 Oct 2017 15:44:24
Autor: Sebastian Zachmann
Actele la control!
Actele la control!

Un consilier local din comuna Sadu, judeţul Sibiu, a propus ca poliţiştii să anunţe mai întâi la Primărie când vin să facă razii în comună, ca oamenii să se poată feri. „Noi îi plătim, şi ei ne amendează? Cum adică?“, s-a revoltat consilierul.

„Ce caută poliţistul pe raza comunei? Băi fraţilor, joia vine echipajul de poliţie, de la Cisnădie sau de la Sibiu, caută maşini care nu sunt înscrise, caută şoferi care au băut, caută tractoare care nu au înmatriculare la Primărie. Eu vreau să nu mai vină ăştia să dea amenzi la oameni! Nu suntem o comună de infractori! Ar trebui să facem o adresă şi să spună <Domnule, te rog să ne anunţi ce cauţi şi pe cine cauţi în comună>. Toţi vin şi dau amenzi. Să anunţe Consiliul Local sau Primăria când au acţiune pe raza comunei, ca să anunţăm oamenii. Să ne spună dacă au un plan de amenzi“, a cerut un consilier local din comuna Sadu.

Acesta a avut un mesaj şi pentru poliţişti.  „Voi sunteţi în slujba noastră şi de asta sunteţi plătiţi de la bugetul de stat, din banii noştri. Noi îi plătim, şi ei de amendează? Cum adică? Ăştia sunt stat în stat. Păi, cum?”, a spus alesul local.

Înregistrarea video a fost postată pe pagina de Facebook a Sindicatului Naţional al Poliţiştilor din România. Şedinţa publică a Consiliului Local al comunei Sadu e din data de 7 septembrie 2017.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

8 Comentarii

Grupul de la Visegrád
2.10.2017, 17:28:00

Imaginați-va ce s-ar fi întâmplat dacă toate astea ar fi fost spuse de vreun ales local din Secuime

0 (4 voturi)
Vasile Marcus
2.10.2017, 21:45:06

La mine ramas imaginatz mic...ce intimplat ? Care secuime ? Aaa.. secuimea maghiara ? Voi mincat secui ? Ca secui nu exist in secuim. Doar maghiar. Acum sincer, imi imaginez un sat de tigani (fie...romani, maghiari...dar nu secui, ca nu mai exista), toti ciorditori, care in mod total natural sint deranjati de raziile politiei. La asemenea stire as trimite armata. Au ei ceva e ascuns daca se simt deranjati de lege. Nu ?

+3 (3 voturi)
Rodela Camila Rodela
2.10.2017, 20:26:44

Comentariu considerat abuziv.

Lucică
2.10.2017, 21:51:43

He,he,la nenea ăsta i se trage de la conservele Sadu,ăsta nu gândește in cutiute,gândește in conserve,săracul !

+3 (3 voturi)
Stan Toma
3.10.2017, 07:15:02

Ideea trebuie nuanțată un pic și este valabilă. Doar la noi și în Coreea de Nord mai sunt "controale de rutină " , în restul lumii politia face prevenție.

Vezi toate comentariile (8)