Politică

articolul anterior articolul urmator

Primul deputat PSD care încalcă ordinul de partid: „Nu a fost o directivă, fiecare hotărăşte dacă participă la vot“. Dăncilă a ameninţat cu excluderi

3
18 Jun 2019 12:56:22
Autor: Sebastian Zachmann
Cătălin Rădulescu şi Valeriu Steriu
Cătălin Rădulescu şi Valeriu Steriu

3 Comentarii

Bănăţanu v.2
18.06.2019, 13:46:18

Carevasăzică pentru tovărășelul ăsta sunt mai importante emisiunile TV decât votul din Parlament! Nu ți-e rușine,tovarășe?

+2 (4 voturi)
Ovidiu Olariu
18.06.2019, 15:10:07

PSD-ul, doamna Dancila si trupa care o inconjara, isi continua catastrofala politica pe care au dus-o in ultimii doi ani si jumatate sub "inteleapta" si "glorioasa" conducere a lui Liviu Dragnea, "cel mai iubit fiu al poporului roman" din perioada decembrie 2016-27 mai 2019 ! In consecinta, nici doamna Dancila, nici devotatii ei servitori -exact aceleasi obediente si scabroase slugi, care, sub inteleapta" ocarmuire a infractorului Dragnea, au fost niste amarate papusi gonfabile, dar care, pline de "personalitate", se considerau a fi "independente" politic - nu vor sa recunoasca si sa accepte ca, in calendarul zilei de astazi, nu mai apare ca data luna decembrie 2016, ci este cu totul o alta zi calendaristica, in dreptul careia este scris luna iunie, a anului de gratie 2019 ! PSD-ul si liderii sai continua insa sa traiasca in afara problemelor care ii arunca in afara scenei politice si, ametiti de ecourile pierdute, in numai doi ani si jumatate, ale victoriei din decembrie 2016, se autolinistesc ! In acest sens, in stilul care o caracterizeaza, doamna Dancila imprumuta exact "linistea" pe care o degaja oamenii iresponsabili si, in acest spirit, in cursul zileie de ieri, a afirmat: „Vă asigur că nu există probleme" ! PSD-ul "nu are emoţii pentru ziua de mâine" ! Intr-adevar, dintr-un anumit punct de vedere, "nu exista probleme" ! Gasca a ramas unita, pesedistii continua sa se considere "pe poziţii", dar, dincolo de vorbe, realitatea este cu totul alta, iar faptul ca asa stau lucrurile sunt confirmate de hotararea conducerii PSD, care a decis sa se "asigure cvorumul de şedinţă". Exclusiv cvorumul ! Doar atat ! Dupa cum era de asteptat, decizia forurilor conducatoare ale PSD urmareste sa excluda orice surpriza, motiv pentru care premierul si purtatorul de cuvant al PSD, deputatul Mihai Fifor, au anuntat: "noi nu vom vota pentru această moţiune de cenzură" ! Care ar putea sa fie explicatia pentru aceasta decizie ? Raspunsul este usor de anticipat. Fiecare membru de partid, luat separat, toti deputatii PSD, in ansamblul lor, trebuie sa fie riguros controlati, exact asa cum se petreceau treburile in "epoca" Dragnea ! Este cat se poate de clar ! In PSD, nimic nu s-a schimbat ! Partidul, doamna Dancila si toti ceilalti au ramas aceiasi ! Si, asa cum s-a intamplat intotdeauna, pesedistii sunt uniti, sunt deschisi, au o viziune profund democratica, dar ...se tem de tradari !

+3 (3 voturi)
Un cititor
18.06.2019, 14:19:27

Oricum sunteti muribunzi ! Daca votati ramane numele in istorie ! Daca nu votati veti ajunge la "minus" ! Ori,... cine mai stie, nu va vad incheind mandatul !

+3 (3 voturi)