Un nou atac ALDE la adresa PSD. Reacţia lui Vosganian la o invitaţie primită de Guvern pentru luna Decembrie: „Guvernul de atunci”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Iaşi şi liderul PSD Iaşi, Maricel Popa, a declarat vineri că la începutul lunii decembrie va avea loc Balul Centenarului şi că la eveniment va fi invitat „tot Guvernul”. Vicepreşedintele ALDE Varujan Vosganian a intervenit, însă, lansând un nou atac la adresa PSD prin completarea: „Guvernul de atunci”.

Şeful Consiliului Judeţean Iaşi, Maricel Popa, a anunţat, vineri, la finalul unor discuţii cu ministrul Culturii George Ivaşcu, că la începutul lunii decembrie va fi organizat la Iaşi Balul Centenarului, evenimentul urmând să se desfăşoare la Palatul Culturii din Municipiu.

Astfel, Maricel Popa, liderul PSD Iaşi, a precizat că la eveniment va fi invitat „tot Guvernul", moment în care deputatul ALDE Varujan Vosganian a intervenit, completând ironic că va fi invitat „Guvernul de atunci". Afirmaţia vicepreşedintelui ALDE nu a fost comentată ulterior nici de şeful filialei ieşene a PSD, nici de ministrul Culturii.

Întrebat de jurnalişti dacă la Balul Centenarului va fi invitat şi Liviu Dragnea, preşedintele Maricel Popa a răspuns: „Invităm Parlamentul şi Guvernul".

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite