Un nou cântec de susţinere a PSD: „Hai, ieşiţi cu toţi la vot / Cu bunicii la un loc / Ei votează în număr mare / PSD le dă valoare“. De ce e atacat Timmermans

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu, a postat, joi, pe Facebook, un cântec pe acorduri maramureşene, interpretat de doi copii, de susţinere electorală a PSD şi în care sunt lansate mai multe atacuri la adresa lui Frans Timmermans, candidatul socialiştilor pentru Comisia Europeană.

„Hai, ieşiţi cu toţi la vot / Cu bunicii la un loc / Ei votează în număr mare / PSD le dă valoare”, se precizează pe referenul melodiei, care continuă cu versuri ca:  „Noi, cei mici, nu vrem să avem / Oameni răi în Parlament / Oameni răi în Parlament / PSD-ul nu jigneşte / El doar că ne ocroteşte / Grădiniţe, şcoli şi bani / Ca s-ajungem oameni mari / De la PSD învăţăm / Pe bunici să-i ajutăm / Pe bunici să-i ajutăm / Cu pensia lor mărită / Viaţa e mai liniştită”. 

Câteva atacuri sunt lansate şi la adresa lui Frans Timmermans,unul din principalii critici ai guvernării PSD şi candidat al socialiştilor, adică familia poitică a PSD, pentru Comisia Europeană.

 „Frunză verde de bostan / Eu nu-l vreau pe Timmermans / Eu nu-l vreau pe Timmermans / Că un om părtinitor / Din ţara lalelelor / Din ţara lalelelor / Frunză verde de bostan / Eu nu-i fac sluj lui Timmermans / Fiindcă e părtinitor / / Din ţara lalelelor”, se precizează în alte versuri. 

Codrin Ştefănescu a subliniat că nu e un cântec la comanda PSD, dar că e foarte frumos şi se potriveşte campaniei.

În urmă cu două săptămâni a apărut pe Youtube o manea pro-PSD cântată de Nicolae Guţă. „Arde flacăra în torţă, PSD este o forţă / Marţienii de-ar veni şi tot nu ne pot opri / Noi suntem aşii puterii şi noi vrem binele ţării”, sunt câteva din versurile melodiei. 

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite