Politică

articolul anterior articolul urmator

Un plan de invazie a Finlandei homosexuale

100
2 Mar 2017 08:15:48
Mihnea Dumitru

100 Comentarii

Cristian saileanu
2.03.2017, 08:43:26

Voi fi de acord cu casatoriile dintre homosexuali doar atunci cand un copil, un singur copil se naste dintr-o legatura homosexuala.

+9 (37 voturi)
Realist
2.03.2017, 09:23:25

Cristian, ai prejudecati si faci o eroare logica - cuplurile NU se casatoresc ca sa faca copii ! Cuplurile se casatoresc ca sa beneficieze de AVANTAJELE LEGALE ale acestui contract social ! Exact asta vor si cuplurile LGBT. Si refuzandu-le asta, le refuzam un drept, ii stigmatizam, ii scoatem in afara legii - si oricum nu rezolvam nimic, in cele din urma o sa se duca sa se casatoreasca in alt stat UE si o sa fim nevoiti sa le recunostem casatoria ! Si apoi, de ce "trebuie" musai sa se nasca copii (a propose - cuplurile de lesbience pot lesne naste copii prin inseminare artificiala) ? Dar milioanele de cupluri casatorite dar FARA copii, cum sunt ? Dar milioanele de cupluri cu copii dar NECASATORITE, astea cum sunt ? Iti amintesc si ca in curand Terra se va confrunta cu suprapopularea, si e posibil sa fim nevoiti sa apelam la controlul nasterilor - cum au facut chinezii. Pe de alta parte, stiinta moderna a demonstrat ca este posibil inclusiv sa produci embrioni pornind de la material genetic de la 2 "tati" ! Vremea trece si omenirea a depasit epoca "patriarhilor" ! E de inteles ca avem prejudecati - e in natura umana sa ne temem de schimbare, dar trebuie sa ne folosim logica. Homosexualii ORICUM EXISTA si vor exista mereu, oricum stabilesc cupluri/familii- numai ca acele familii nu sunt recunoscute in unele state, din ce in ce mai putine. Ultimul exemplu: incepand de saptamana trecuta, si SLOVENIA permite casatoriile intre persoane de acelasi sex ! PS: Pt. conformitate: sunt heterosexual, casatorit, cu copii. Recunosc ca si eu am retinerile mele (heterosexualii au o predispozitie genetica sa respinga relatiile homosexuale - asa cum ceilalti au pe "invers"), dar consider ca acceptarea unei forme de contract civil intre persoane de acelasi sex este problema sociala minora, avem altele mult mai grave.

-2 (34 voturi)
Gheorghita Tudor
2.03.2017, 09:05:03

Mai nea Dumitre asa o fi cum zici matale (ca prea le zici frumos), de aceea iti recomand sa furi niste ADN de la ungurii astia mascati, "noaptea ca hotii", (oi fi si matale vreun PSD-ist mascat daca ai tinut cu tot dinadinsul sa aduci acest slogan in contextul plazmuit de matale ) si sa-l injectezi romanilor astia nenorociti, care uite, ei chiar cred ca ordinea naturala este totusi...... naturala.

+6 (14 voturi)
gogu58
2.03.2017, 09:15:40

Finlanda a fost declarată cea mai sigură ţară de pe glob, are cea mai bună guvernare din lume, ţara cu cea mai puţină crimă organizată, cu cele mai libere alegeri, statul unde presa este cea mai liberă şi una dintre cele mai puţin corupte naţii din lume. Si toate astea se datoreaza homosexualilor ......

+9 (19 voturi)
Stefan din nord
2.03.2017, 09:18:55

Niste scarbosi Prefer saracia de aici decat bunastarea economica de la ei dar la pachet cu promiscuitatea si libertinajul lor Asta imi aduce aminte deo poveste biblica Patriarhul Avraam impreuna cu nepotul sau Lot erau nou veniti ca imigranti in Canaan si s-au imbogatit avand turme de oi si servitori Fiindca izbucneau certuri intre ei din cauza pasunatului au hotarat sa se desparta ca sa aiba fiecare spatiul sau unde sa se desfasoare Lot a ales zona cea mai buna langa apa Iordanului si s-a stabilit in cetatea Sodoma foarte dezvoltata economic Avraam a ales sa ramana in continuare in camp si sa locuisca in cort langa turmele sale Ce s-a intamplat cu Sodoma si cealalta cetate Gomora toata lumea stie Lot a reusit sa-si scape viata doar cu ce avea pe el si cu cele doua fiice ale sale . Morala si-o poate gasi fiecare din aceasta poveste

-1 (17 voturi)