Politică

articolul anterior articolul urmator

Un plan de invazie a Finlandei homosexuale

100
2 Mar 2017 08:15:48
Mihnea Dumitru

Scriam ieri că Finlanda a fost ani în şir în topul statelor stabile, de altfel cel mai stabil stat din lume, acolo unde nici Statele Unite nu au ajuns. Dar ca să supere Coaliţia pentru Familie, au legalizat căsătoriile LGBT.

În ultimele topuri mondiale, Finlanda a fost declarată cea mai sigură ţară de pe glob, are cea mai bună guvernare din lume, ţara cu cea mai puţină crimă organizată, cu cele mai libere alegeri, statul unde presa este cea mai liberă şi una dintre cele mai puţin corupte naţii din lume. Educaţia primară este cea mai bună de pe glob, are cea mai educată populaţie din lume, are cele mai multe păduri, cel mai mult spaţiu pe cap de locuitor, iar finlandezii beau cea mai multă cafea. 
Finlanda este noul nostru inamic, de fapt duşmanul etern al poporului român, şi abia ne-am prins!
Finlandezii sunt un soi de unguri ne-dacici care au legalizat căsătoriile între cuplurile homosexuale. Cer ca forţele de bine ale românilor să se adune spontan în faţa ambasadei Finlandei, regat sau ce o fi, şi să protesteze, dacă nu din principiu, mai mult din pizmă la topurile enumerate mai sus. Păi, se poate?!
 
Exact, fraţilor, aceşti semiunguri de la nord, blonzi spălăciţi şi cam înalţi, despre care n-am auzit prea multe, au îndrăznit să accepte uniunea împotriva naturii. Ba, mai mult, cu o populaţie îmbătrânită, cu peste jumătate dintre votanţi cu vârste de peste 50 de ani şi majoritar luterani (exact ca neamţul de Iohannis!), ungurii aceştia au legalizat căsătoriile între gay şi adopţia.
 
Şi, da, este adevărat că, iniţial, au legiferat parteneriatul civil în 2002, iar apoi, în 2014, au băgat pe uşa din dos a Parlamentului şi neutralitatea de gen în căsătorii (a se citi drept „satanism”), dar oponenţii ideii au luptat vajnic împotrivă. Conservatorii din ţara asta care se vrea creştină şi perfectă au strâns 50.000 de semnături şi au mers cu jalba la Helsinki, cerând să se rediscute măsura, care urma să devină lege la 1 martie 2017. 
S-a abrogat până şi un OUG de-al lui Moş Crăciun!
Având în vedere alegerile locale din aprilie, deci mai mult de show, s-a făcut mult scandal, s-a aruncat (bănuim) cu bulgări de zăpada, s-au intonat rugi şi blesteme, dar măsura oamenilor de bine n-a trecut. Ca să cităm din declaraţia parlamentarului Mikka Niikko, majoritatea care a picat iniţiativa populară împotriva căsătoriilor între homosexuali a „retras binecuvântarea ţării noastre”. Nasol. Vă daţi seama că, la cercul polar, „noaptea ca hoţii” prinde câteva luni bune din an, deci poate e de înţeles.
 
Cum poate această ţară să fie cea mai bine guvernată din lume, deci? Cât spaţiu să am eu, finlandez de-aş fi, tot nu e destul, dacă risc să fiu căsătorit cu forţa de vreun funcţionar public? Cât codru să am în care să mă pot ascunde? Molidul norvegian este şi o sursă de bere, înţeleg.
 
Vă mai rog, ca într-adevăr să vă revoltaţi, să urmăriţi până şi politicile mârşave ale reprezentanţilor Finlandei la Eurovisionul din 2013, care au transformat poate cel mai mare concurs de muzică de la Mamaia '78 încoace într-o scenă de săruturi lesbiene pe agendă politică. De la minutul 3 încolo, dar vă rog să vă ţineţi copiii în altă cameră. 
 
 
 
În alte ştiri, Finlanda „a câştigat” locul 24 în acel an. Danemarca a fost prima clasată, de altfel prima ţară din lume care a legalizat parteneriatul civil, încă din 1989. În 2012, a legalizat şi căsătoriile pentru cuplurile LGBT. Nu ştiu, poate ar trebui să începem războiul cu aştia micii întâi, măcar să le furăm mica sirenă din port. Nu de alta, dar cică au fost cei mai fericiţi din lume în 2016. Şi ştiţi cum se traduce gay, nu? Exact!
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

100 Comentarii

Cristian saileanu
2.03.2017, 08:43:26

Voi fi de acord cu casatoriile dintre homosexuali doar atunci cand un copil, un singur copil se naste dintr-o legatura homosexuala.

+9 (37 voturi)
Realist
2.03.2017, 09:23:25

Cristian, ai prejudecati si faci o eroare logica - cuplurile NU se casatoresc ca sa faca copii ! Cuplurile se casatoresc ca sa beneficieze de AVANTAJELE LEGALE ale acestui contract social ! Exact asta vor si cuplurile LGBT. Si refuzandu-le asta, le refuzam un drept, ii stigmatizam, ii scoatem in afara legii - si oricum nu rezolvam nimic, in cele din urma o sa se duca sa se casatoreasca in alt stat UE si o sa fim nevoiti sa le recunostem casatoria ! Si apoi, de ce "trebuie" musai sa se nasca copii (a propose - cuplurile de lesbience pot lesne naste copii prin inseminare artificiala) ? Dar milioanele de cupluri casatorite dar FARA copii, cum sunt ? Dar milioanele de cupluri cu copii dar NECASATORITE, astea cum sunt ? Iti amintesc si ca in curand Terra se va confrunta cu suprapopularea, si e posibil sa fim nevoiti sa apelam la controlul nasterilor - cum au facut chinezii. Pe de alta parte, stiinta moderna a demonstrat ca este posibil inclusiv sa produci embrioni pornind de la material genetic de la 2 "tati" ! Vremea trece si omenirea a depasit epoca "patriarhilor" ! E de inteles ca avem prejudecati - e in natura umana sa ne temem de schimbare, dar trebuie sa ne folosim logica. Homosexualii ORICUM EXISTA si vor exista mereu, oricum stabilesc cupluri/familii- numai ca acele familii nu sunt recunoscute in unele state, din ce in ce mai putine. Ultimul exemplu: incepand de saptamana trecuta, si SLOVENIA permite casatoriile intre persoane de acelasi sex ! PS: Pt. conformitate: sunt heterosexual, casatorit, cu copii. Recunosc ca si eu am retinerile mele (heterosexualii au o predispozitie genetica sa respinga relatiile homosexuale - asa cum ceilalti au pe "invers"), dar consider ca acceptarea unei forme de contract civil intre persoane de acelasi sex este problema sociala minora, avem altele mult mai grave.

-2 (34 voturi)
Gheorghita Tudor
2.03.2017, 09:05:03

Mai nea Dumitre asa o fi cum zici matale (ca prea le zici frumos), de aceea iti recomand sa furi niste ADN de la ungurii astia mascati, "noaptea ca hotii", (oi fi si matale vreun PSD-ist mascat daca ai tinut cu tot dinadinsul sa aduci acest slogan in contextul plazmuit de matale ) si sa-l injectezi romanilor astia nenorociti, care uite, ei chiar cred ca ordinea naturala este totusi...... naturala.

+6 (14 voturi)
gogu58
2.03.2017, 09:15:40

Finlanda a fost declarată cea mai sigură ţară de pe glob, are cea mai bună guvernare din lume, ţara cu cea mai puţină crimă organizată, cu cele mai libere alegeri, statul unde presa este cea mai liberă şi una dintre cele mai puţin corupte naţii din lume. Si toate astea se datoreaza homosexualilor ......

+9 (19 voturi)
Stefan din nord
2.03.2017, 09:18:55

Niste scarbosi Prefer saracia de aici decat bunastarea economica de la ei dar la pachet cu promiscuitatea si libertinajul lor Asta imi aduce aminte deo poveste biblica Patriarhul Avraam impreuna cu nepotul sau Lot erau nou veniti ca imigranti in Canaan si s-au imbogatit avand turme de oi si servitori Fiindca izbucneau certuri intre ei din cauza pasunatului au hotarat sa se desparta ca sa aiba fiecare spatiul sau unde sa se desfasoare Lot a ales zona cea mai buna langa apa Iordanului si s-a stabilit in cetatea Sodoma foarte dezvoltata economic Avraam a ales sa ramana in continuare in camp si sa locuisca in cort langa turmele sale Ce s-a intamplat cu Sodoma si cealalta cetate Gomora toata lumea stie Lot a reusit sa-si scape viata doar cu ce avea pe el si cu cele doua fiice ale sale . Morala si-o poate gasi fiecare din aceasta poveste

-1 (17 voturi)

Vezi toate comentariile (100)