Politică

articolul anterior articolul urmator

Un senator cere expunerea la intrările Palatului Parlamentului a „Noului Testament cu psalmi“

3
1 Apr 2015 15:06:34
Autor: Mediafax
Senatorul PPDD Ioan Iovescu FOTO Adevărul
Senatorul PPDD Ioan Iovescu FOTO Adevărul

Senatorul PPDD Ioan Iovescu a solicitat, miercuri, Birourilor Permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului, ca la toate intrările din Palatul Parlamentului să fie expus "Noul Testament cu psalmi", donat de Grupul Internaţional GIDEONS, cererea fiind trimisă la Comisiile de cultură.

„Subsemnatul Ioan Iovescu, senator ales în Colegiul electoral nr.4, circumscripţia electorală 37 Timiş, vă supun atenţiei o solicitare de expunere la toate intrările în Palatul Parlamentului a Noului Testament cu psalmi donat de către Grupul Internaţional GIDEONS. În acest sens doresc să dispuneţi amplasarea unor suporturi la fiecare intrare pe care să fie aşezate cele două tipuri, A5 şi A6, cu menţiunea «Gratuit»", se menţionează în solicitarea senatorului.

Birourile Permanente ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au trimis solicitarea Comisiilor de cultură pentru un punct de vedere.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

lucia felicia barbes
1.04.2015, 15:24:54

pentru ce?

Gheorghe Dobre
1.04.2015, 16:38:58

Mare e gradina lui Dumnezeu si multi prosti sar gardu sa intre in ea !Asta,grevista aia a foam,ei de prin Caracal si marea majoritate ca ei sunt emblematici pentru actualul parlament.

dracon
2.04.2015, 11:40:11

Asta de unde a mai aparut?

Modifică Setările