articolul anterior articolul urmator

Uniunea Europeană şi îndrăgostiţii din Verona

14
11 Jan 2019 06:47:59
Mircea Morariu

14 Comentarii

vosemisotsemidesiatdeviat
11.01.2019, 07:05:48

Comentariu considerat abuziv.

Radu Mircea
11.01.2019, 07:10:08

# Poate Dragnea s-a jenat sau mai debraba i-a fost frica sa nu se prabuseasca cupola Ateneului de scirba atitor puscariasi cu acte in regula , adica cu arestari spectaculoase la activ , condamnari kklau cu suspendare , anchete cit cuprinde . O clipa am avut impresia ca Ateneul s-a transformat intr-o sectie de la Jilava mai spalata . Noroc cu strainii si Prefericitu' strecurat printre europeni , fiindca ma dus mintea ca este imposibil ca pe Daniel sa-l ajunga judecata oamenilor , el avind portia lui de pedeapsa in viata ce sta sa inceapa in curind pe alta lume . Mai avea rost sa se compromita Daddy linga asa adunatura de colegi infractori ??? PS Sa nu se supere crestinii pe mine pentru observatia cu Daniel , dar poate ati bagat de seama cu cita greutate cobora saracu' Patriarh scarile , abea tinindu-si poalele rochiei de bal cu o mina , sprijinit in toroipan cu cealalta mina . Cum le-o fi urcat .... Nu stiu ....

+8 (8 voturi)
vosemisotsemidesiatdeviat
11.01.2019, 07:17:30

Comentariu considerat abuziv.

Paun Al
11.01.2019, 09:48:03

In loc de a fi scrise mii si mii de articole si comentarii despre "vina "si "capul rautatilor " mai folositor ar fi sa invatam despre motivatia si determinarea d-lui Dragnea in a-si urmari scopurile "pana la capat " . "am spus-o la o întâlnire cu toţi colegii mei, cu aceiaşi colegi în biroul meu , a doua zi după condamnare ( e vorba de condamnarea lui Dragnea ) , după ce am vorbit cu ei, v-am spus vouă, publicului, .....că atât cât voi mai fi în această funcţie .... o să fac tot ce pot ... pentru a destructura, pentru a zdrobi acest sistem odios care a distrus şi distruge mii de vieţi în România..." Este vorba de vietile celor care fura de la stat , de la copii , care sunt corupti , a acelora pentru care statul este mosia lor personala .... Nu este vorba de vietile pagubitilor , a celor ce suporta , fara sa faca nimic , hotia , coruptia lor . Avem puse reflectoarele media pe un om determinat , hotarat , care face , care cucereste pozitie cu pozitie , legislatia , institutiile statului .... care "destructureaza " justitia si statul de drept . Iar de partea cealalta milioane de romani care complici , neputinciosi ,indiferenti , sau nervosi ... asista la ce face Dragnea ... Pana la urma care este rostul acestor articole , disctutii , comentarii , daca nimeni nu ii dispus , nu-i in stare , nu vrea ...sa faca nimic ?

+6 (6 voturi)
Arsenie Bujor
11.01.2019, 12:09:49

Pai si cine-l ajută sa facă ce face? Toți sunt vinovați, parlamentari psd, alde, udmr, chiar si ai minoritatilor, toți votează ca unul. Nu putem sa-i împiedicăm decât prin vot, se pare! După cum se vede, nu le pasă de critică, de manifestări de protest, de aliații occidentali.

+3 (3 voturi)