UNPR se laudă cu atacurile "murdare" ale PSD-PNL

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simpatizanţii UNPR din judeţele Moldovei au venit la Iaşi
Simpatizanţii UNPR din judeţele Moldovei au venit la Iaşi

Preşedintele UNPR, Gabriel Oprea, a declarat, sâmbătă, la Iaşi, că atacurile "murdare" ale PSD şi PNL arată că partidul a crescut.

Oprea a spus, la reuniunea regională a UNPR de la Iaşi, la care au luat parte peste 600 de reprezentanţi ai partidului din şase judeţe ale Moldovei, că atunci când eşti atacat politic "înseamnă că eşti pe drumul cel bun". "Atacurile murdare şi josnice ale PSD şi PNL arată că UNPR a crescut şi că e un partid luat în seamă", a spus el.

Oprea a spus că tandemul Tudor Ciuhodaru (deputat UNPR) - Constantin Simirad (preşedintele CJ Iaşi) va fi echipa câştigătoare la alegerile locale viitoare, cei doi urmând să fie susţinuţi de UNPR.

"Ţin mult la el şi îl văd viitorul primar de Iaşi. În campania electorală trecută, Ciuhodaru a fost pus iepure de PSD, într-un colegiu din municipiul Iaşi, care îi era defavorabil şi totuşi a reuşit să câştige", a afirmat Simirad despre Ciuhodaru.

Deputatul Tudor Ciuhodaru a venit la reuniune în uniforma de doctor, cu un stetoscop la gât.

"Mulţi din sală m-au întrebat de ce am venit îmbrăcat aşa. Asta e uniforma profesiei mele de medic. De ce stetoscop? Pentru că ştiu să ascult. Nu avem o urgenţă, ci două, adică Iaşiul şi Moldova, iar afecţiunile sunt cronice, pentru că unii indivizi au pus interesul lor deasupra intereselor comunităţii", a explicat el.

La reuniunea regională a UNPR de la Iaşi au fost prezenţi, pe lângă liderii partidului, mai mulţi şefi de filiale UNPR din ţară, 15 parlamentari ai formaţiunii, precum şi primarii Antonie Solomon (Craiova), Mircia Muntean (Deva), Nicolae Dragu (Călăraşi) şi Florentin Pandele (Voluntari).

Citeşte şi: Racolările UNPR, disperarea PNL

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite