Urmăreşte alegerile prezidenţiale în timp real pe telefonul mobil

0
Publicat:
Ultima actualizare:

adevarul.ro vrea să vă ofere o experienţă completă odată cu alegerile prezidenţiale din 2014, care vor avea loc pe 2 noiembrie, iar turul 2 de scrutin, dacă va exista unul, pe 16 noiembrie. Pentru a urmări în timp real cele mai noi informaţii, am creat un cont de Twitter cu actualizări în timp real, unde vă vom aduce în permanenţă cele mai noi ştiri, imagini şi opinii ale candidaţilor.

Am creat contul Alegeri 2014 (@Alege2014) pentru a aduce în timp real cele mai noi actualizări despre alegerile prezidenţiale. Evenimente vor avea loc rapid, iar pe Twitter veţi afla în timp real despre desfăşuarea de forţe din timpul campaniei, primele rezultate de pe 2 noiembrie şi cele mai interesante imagini pe care le vom publica pe Instagram. 

Articolul acesta conţine fluxul în timp real de pe Twitter al contului @Alege2014, pe care vă recomandăm să-l urmăriţi pentru a obţine actualizări în direct atât pe calculator, dar şi pe telefonul mobil, când sunteţi pe drum. 

Vom oferi cele mai interesante ştiri de pe adevarul.ro, declaraţii ale candidaţilor, cele mai interesante detalii din discursurile lor, promisiunile electorale, greşelile lor, pozele pe care le vor ascunse şi pozele din timpul campaniei. 

Ne puteţi urmări şi pe Instagram şi Facebook, dar şi pe site-ul alegepresedintele.adevarul.ro. 

Tweets by @Alege2014

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite