Politică

articolul anterior articolul urmator

USR are cei mai educaţi deputaţi, UDMR pe cei cu şcoală mai puţină

4
23 Sep 2020 17:14:53
George Butunoiu
Plenul Camerei Deputaţilor
Plenul Camerei Deputaţilor

Rezultatele studiilor pe profilurile parlamentarilor au dat careva rezultate previzibile, dar şi câteva surprize.

Mai jos sunt rezultatele studiului pe educaţia deputaţilor din legislatura curentă a Parlamentului, la care se vede că UDMR şi PSD sunt la coada clasamentului pe educaţie (şi asta în ciuda numărului enorm de doctorate luate de către aleşi!), aproape la jumătate fără de scorul cel mai înalt! Şi în toate partidele (care au), femeile sunt mai educate decât bărbaţii, deşi bărbaţii domină clar la numărul de doctorate!

 

 

Rezultatele complete ale studiului sunt pe www.politoscop.ro.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

4 Comentarii

Lica Mosu
24.09.2020, 07:27:54

@ Aut... Cel mai ,,ied...ucat” e... Plicușor ?!

-2 (4 voturi)
Gustav Berger
24.09.2020, 07:55:49

m-am saturat pina peste cap cu "cei mai educati". ma romania e gunoiul Europei, junkul cel mai din urma. 0 pe toate nivelurile si dupa toate criteriile. ce "educatie" aleasa au stimabili? ca stau ca prostii intr-un cubicum intr-o multinationala? asta e marea realizare? asta inseamna sa vii educat pentru voi? sa ai firma ta, sa ai repesct international, sa deschizi orice usa pe oriunde mergi...ASTA INSEAMNA EDUCATIE. Tu ai fixa cu CV-urile..la cit bullshit servesti tu zilnic nu ma mira ca ai busola data peste cap. retine...cel care iti comanda serviciile poate nu e deloc educat, cu toate astea, lucrezi si executi pentru el. asta ca un exemplu concret ca sa te vezi mai bine.

-3 (3 voturi)
Gustav Berger
24.09.2020, 07:58:40

USR-ul sint niste tristi si inadaptati care urla prin piete. astia sint astia, nu altii. ca poate au dreptate...poate, dar nu-mi ridica toate nulitatile in slavi. cu astia in administratie dati faliment in 1/2 an, va blocheaza administratia cu prostia lor.

-3 (5 voturi)
West
24.09.2020, 09:43:13

Cat de 'educati' putem fi daca acceptam nedreptati imense?! Oameni buni, nu intelegeti ca desfintarea privilegiilor specialilor si bugetarilor nu o vom putea obtine decat IN STRADA, LA PROTESTE?! la fel ca la ordonanta 13! doar in strada se poate obtine! nu vedeti ca indifernt de cat de grava este criza financiara si indiferent de greutatile romanilor si de orice,.. de pensiile speciale si de salariile si privilegiile bugetarilor si specialilor nu se atinge nimeni! mai bine crapa tot in tara si de ei nu se atinge nimeni!! acum inainte de alegeri avem sanasa sa-i obligam sa le desfinteze, sub presiunea votului si pierderii ciolanului, dupa alegeri politicienii nu vor mai fi presati si vor ingropa subiectul inca 4 ani. chiar nu mai putem duce-n spate aceste nedereptati inca 4 ani! sunt din ce in mai putini contribuabili, natalitatea scazuta si emigratia vor cantari tot mai greu! chiar nici-un ong, nici-un lider protestatar nu vrea sa organizeze proteste impotriva specialilor si privilegiilor bugetarimii?! chiar nimeni?! inseamna ca nu mai exista speranta! trebuie sa vindem tot si sa plecam!

Modifică Setările