USR cere demiterea directorului Aeroportului Otopeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul USR Cătălin Drulă îi cere ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, demiterea directorului Aeroportului Otopeni, pe motiv de incompetenţă în gestionarea problemelor pistelor de aterizare care duc la întârzierea zborurilor.

„Complet inacceptabil ce se întâmplă cu Aeroportul Otopeni. Una din piste (08L/26R) este pe o treime scoasă din uz de bună vreme «pentru reparaţii» şi prin urmare nu are decât 2200m utilizabili. Cealaltă pistă este într-o stare precară şi se închide periodic pentru că apar deteriorări şi gropi care trebuie remediate de urgenţă. Cum înţeleg că s-a întâmplat astăzi. Aeroportul este astfel în ultima vreme pus de multe ori în situaţia să opereze cu o singură pistă de 2200m (avioanele mai mari nu pot ateriza/decola pe această lungime). Perturbări, întârzieri, nervi. Totul din cazul politizării excesive şi a incompetenţei generalizate de la Compania Naţională «Aeroporturi Bucureşti»“, a scris deputatul USR, Cătălin Drulă, într-un mesaj publicat pe Facebook.  

Pentru această situaţie, Drulă, care în prezent e şi membru al Comisiei de transporturi din Camera deputaţilor, solicită demiterea directorului Aeoportului Otopeni. 

„Recent, domnul ministru Cuc l-a pus director interimar pe fostul său şef de cabinet. Nici gând să respecte OUG 109/2011 şi să mandateze un management profesionist. Pilele, rudele, amantele şi băieţii de la partid stau bine mersi în CNAB. Pe nervii, timpul şi banii călătorilor care aşteaptă acum în aeroport. Ca membru al Comisiei pentru Transporturi din Camera Deputaţilor, îi cer ministrului Cuc să-l demită de urgenţă pe directorul Mândrescu şi să profesionalizeze managementul acestei companii esenţiale pentru economia românească", a mai precizat Drulă.

Bogdan Mândrescu a fost numit la jumătatea lunii aprilie, în funcţia de director general al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB), pentru o perioadă de patru luni.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite