USR, criticat din interior: Nu mai e partidul oamenilor cinstiţi. E la fel ca celelalte partide

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul membru USR Vişinel Bălan, suspendat din partid pentru timp de un an, a venit luni cu un mesaj critic la adresa formaţiunii, afirmând că „nişte hiene” au pus mâna pe USR şi că în interior „s-a instaurat frica”. „Nu mai e partidul oamenilor cinstiţi, oneşti, pregătiţi să reformeze clasa politică. USR e la fel ca celelalte partide”, a mai precizat acesta.

„Acum 2 ani anunţasem pe grupurile interne prăbuşirea USR prin efortul celor care au pus mâna, ca nişte hiene, pe această resursă umană, numită: Uniunea Salvaţi România - USR.

Omul simplu şi frumos Nicuşor Dan şi-a văzut creaţia înghiţită de un grup de interese, gata să acţioneze în alte scopuri decât cel pentru care a fost creat.

USR nu mai e partidul oamenilor cinstiţi, oneşti, pregătiţi să reformeze clasa politică. USR e la fel ca celelalte partide. Din 25 ianuarie voi pune la dispoziţia dumneavoastră toate informaţii care fac dovada unui USR altfel.

Sunt oameni foarte frumoşi în acest partid, însă n-au curaj să vorbească, le este frică. În USR s-a instaurat frica :(. Aşa se face o altfel de politică, prin frică?”, a afirmat pe Facebook Vişinel Bălan.

Acesta din urmă a fost suspendat pentru un an de zile din USR la finalul anului trecut „pentru că a făcut acuzaţii de fraudă la votul electronic pentru alegerea preşedintelui USR, acuzaţii care nu au fost niciodată probate”.


„De asemenea, Vişinel Bălan a făcut acuzaţii de grup infracţional în jurul preşedintelui USR, acuzaţii neprobate. Toate aceste acuzaţii au fost preluate ulterior de site-uri de presă sau pagini de Facebook. De asemenea, din poziţia de membru BJ Giurgiu a jignit în mod repetat colegii”, motiva în luna decembrie a anului trecut USR.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite