Politică

articolul anterior articolul urmator

USR depune marţi în Parlament un proiect de lege privind desfiinţarea Secţiei speciale pentru anchetarea magistraţilor

9
17 Jun 2019 12:52:32
Autor: News.ro
Ion Stelian Cristian Senator USR FOTO Mediafax
Ion Stelian Cristian Senator USR FOTO Mediafax

USR depune marţi în Parlament un proiect de lege privind desfiinţarea Secţiei speciale pentru anchetarea magistraţilor, anunţă la RFI deputatul Stelian Ion.

Parlamentarul USR Stelian Ion spune că a mai existat un proiect privind desfiinţarea Secţiei speciale de anchetare a magistraţilor, care a picat însă în Parlament.

„În această sesiune depunem o altă formă a legii şi este obligatoriu ca în cel mai scurt timp posibil, această secţie specială de investigare a infracţiunilor din justiţie să fie desfiinţată pur şi simplu”, a precizat el.

El subliniază că „şi în rândul miniştrilor PSD sunt opinii diferite referitoare la această secţie, în sensul în care într-una dintre şedinţele de Guvern anterioare au fost nişte dispute pe această temă”.

În opinia sa, „cu siguranţă, în 2020, această secţie nu va mai exista. PSD-ul în 2020 cel târziu va pierde guvernarea şi majoritatea parlamentară şi secţia aceasta va fi desfiinţată”. „E o chestiune doar de timp”, a spus el

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

9 Comentarii

inuendo
17.06.2019, 13:05:36

Inițiativă excelentă, din păcate sortită eșecului. Majoritatea paelamentară de cocalari antijustiție pzd-alde-udmr, o va respinge fără probleme. Chiar și PNL-ul se va bucura tacit. Mai avem doi ani și-o să scăpăm de ei. Atunci trebuiesc desființate toate monstruozitățile și ilegalitățile comise de ciuma roșie și acoliții ei... de-abia atunci pzd-ul o să scape cu adevărat... în pantaloni!

+4 (4 voturi)
IonIon Codreanu
17.06.2019, 13:57:45

Încă odată se vede greșeala CAPITALĂ a USR, aceea de a nu voi să ajungă la guvernare! Până la alegeri este absolut necesară o majoritate formată din opoziție și 20-30 membri ai PSD acceptabili (nu-s TOȚI niște nenorociți, sunt și rătăciți pe acolo), majoritate SIGURĂ, constituită pentru a împiedica PSD să ia măsurile care îi convin pentru redresare și menținerea puterii! USR subestimează grav capacitatea PSD de a face rău țării și de a se menține în final la putere! Visurile cu alegerile anticipate după Constituția actuală rămân vise! Nici nu ar trebui discutat despre așa ceva!

+2 (2 voturi)
Un cititor
17.06.2019, 14:53:40

Sa aveti spor, si bafta !

Banan Crudu
17.06.2019, 15:07:30

Cu siguranță că așa va fi. În plus de asta sunt absolut convins că unii, mai corect spus UNELE personaje vor ajunge inculpate, nu pentru că au făcut parte din aceea organizație ci pentru CUM au făcut parte din acea organizație (că instituție nu pot să-i zic). Madam Florea, se aude ? Vă amintiți data asta: 10 08 2018 ?

+1 (1 vot)
Leon Gorki
17.06.2019, 15:35:32

Dar pensiile SPECIALE ????????????????? Cand le taiati ???????????? USR a tipat, a facut un scandal monstru din cauza pensiilor speciale. Timp de doi ani au urlat si au sustinut ca trebuie si ca ei vor taia sigur TOATE PENSIILE SPECIALE .

+1 (1 vot)

Vezi toate comentariile (9)

Modifică Setările