articolul anterior articolul urmator

USR are nevoie de lider

33
17 Aug 2017 16:25:55
Adrian Niţă

33 Comentarii

Zâna Măseluţă®
17.08.2017, 17:36:01

Mda! "...nu ne rămâne decât să sperăm că acest partid, lipsit de probleme cu justiţia, şi care luptă dezinteresat împotriva corupţiei," USR a fost, este şi va fi o a doua... Albă ca Zăpada!

0 (2 voturi)
Sorin Ionascu
17.08.2017, 18:48:58

Din punctul meu de vedere, faptul ca au ramas fara Nicusor Dan e unul din lucrurile bune care li se puteau intampla. Desi el a creat acest partid, a ajuns sa fie piatra de moara care sa-l traga in jos prin lipsa de decizie, prin reactiile slabe si contradictorii, prin lipsa de initiativa si de coerenta, printr-o personalitate slaba si lipsita de charisma. Tot el a fost cel care l-a indepartat pe Ciolos intr-un moment in care acesta putea sa vina ca o ranforsare a partidului si ar fi adus cu el oameni capabili si cu experienta. Nu sunt un fan al lui Ciolos, dar sunt constient ca avea un capital de imagine important (irosit intre timp) de lui care ND ii era frica, stiind ca ar fi fost pus in umbra. Dar acceptarea unor oameni de valoare in partid, chiar daca l-ar fi trecut pe o linie secundara, i-ar fi adus mai multa credibilitate decat atitudinea distructiva care l-a facut sa piarda mult mai mult. Acum ND ameninta cu crearea unei noi formatiuni politice ca sa poata candida la primarie in viitorul tur - nu stiu ce iluzii isi face, mai ales ca multi din cei ce l-au sustinut in demersul USB/USR sunt acum dezamagiti si sunt putine sanse sa ii mai atraga inca o data de partea lui. Asa ca in loc sa treaca pe o linie secundara, va ajunge in curand pe o linie moarta si doar cate un reporter care nu gaseste subiecte de racait publicul il va mai resuscita din cand in cand.

+1 (7 voturi)
Iulian Arion
17.08.2017, 19:30:58

"Ceea ce a făcut grupul infracţional CpF" Hai ca-i de domeniul penal. Ce instanta de judecata a stabilit ca organizatia Coalitia pentru Familie este grup infractional?! Art. 369 Cod Penal Incitarea la ură sau discriminare Incitarea publicului, prin orice mijloace, la ură sau discriminare împotriva unei categorii de persoane se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani .

+4 (10 voturi)
Iulian Arion
17.08.2017, 19:52:33

Am trimis urmatorul mesaj parchetului de pe langa Curtea de Apel Bucuresti: Domnule Procuror, In data de 17 august 2017, sub titlul "USR are nevoie de lider" dl Niţă Adrian a scris pe platforma on line a publicatiei Adevarul:http://adevarul.ro/news/politica/usr-nevoie-lider-1_599598885ab6550cb8139465/index.html despre Coalitia pentru Familie (CpF) ca ar fi "grupul infracţional CpF" Scopul acestei denumiri este evident: de a atrage oprobiul public asupra sustinatorilor initiativei Coalitiei pentru Familie (CpF) privind stipularea in Constitutia Romaniei a definitiei casatoriei ca uniune liber consimtita dintre un barbat si o femeie. Avand in vedere Art. 369 Cod Penal care prevede: Incitarea publicului, prin orice mijloace, la ură sau discriminare împotriva unei categorii de persoane se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani, Va rog sa dispuneti investigatiile necesare privind fapta numitului Nita Adrian, sub aspectul savarsirii infractiunii de incitare a publicului la ura. Cu respect Urmeaza datele de identificare personale

+3 (13 voturi)
Vanatorul/d.c.
17.08.2017, 21:52:47

Ce numar de inregistrare are plangerea..?:)

-3 (3 voturi)