Politică

articolul anterior articolul urmator

USR-PLUS: Acelaşi PNL care a anunţat că-l susţine pe Nicuşor Dan anunţa săptămâna trecută că îl susţine pe ​pesedistul Chirica

9
27 Feb 2020 21:42:59
Autor: News.ro
Mihai Chirica FOTO Facebook
Mihai Chirica FOTO Facebook

Reprezentanţii Alianţei USR-PLUS afirmă că Nicuşor Dan şi Vlad Voiculescu şi echipele din jurul lor "sunt gata să-şi asume lupta peste tot în Bucureşti, în toate sectoarele".

"Vrem să vedem şi la PNL şi la celelalte partide paşi mai consistenţi şi o dorinţă de reformă reală, nu doar calcule de oportunitate politică", spun aceştia, menţionând că "acelaşi PNL care a anunţat astăzi că-l susţine pe Nicuşor Dan anunţa săptămâna trecută că îl susţine pe pesedistul Mihai Chirica".

Conform unui comunicat de presă transmis, joi seară, de Alianţa USR-PLUS, anunţul PNL privind susţinerea candidaturii lui Nicuşor Dan la Primăria Capitalei arată că Alianţa USR PLUS rămâne principalul proiect politic reformist al României

"Ne bucurăm că PNL a decis să susţină candidatul USR, pe domnul Nicuşor Dan, şi îi asigurăm pe toţi românii că avem echipe şi programe pentru a ne lupta cu administraţiile PSD în toate oraşele şi comunele din ţară. Nicuşor Dan şi Vlad Voiculescu, precum şi echipele din jurul lor, sunt gata să-şi asume lupta peste tot în Bucureşti, în toate sectoarele. Vrem să vedem şi la PNL şi la celelalte partide paşi mai consistenţi şi o dorinţă de reformă reală nu doar calcule de oportunitate politică. Să fim sinceri, acelaşi PNL care a anunţat astăzi că-l susţine pe Nicuşor Dan – o susţinere firească din multe puncte de vedere – anunţa săptămâna trecută că îl susţine pe pesedistul Mihai Chirica”, a declarat deputatul USR Ionuţ Moşteanu, purtătorul de cuvânt al Alianţei USR PLUS.

Alianţa USR PLUS consideră că semnalul de la Bucureşti ar trebui urmat în toată ţara.

"Chiar dacă a fost ratat planul pentru trecerea la alegerea primarilor în două tururi, trebuie să ne asigurăm că găsim cele mai bune soluţii pentru a-i da la o parte pe reprezentanţii PSD din toată ţara. Românii nu trebuie să mai aibă oraşe conduse de pesedişti aleşi prin votul a 8-10-15% dintre alegători. Românii merită primari competenţi şi integri, care să pună interesul oamenilor pe primul plan. Românii vor găsi aceşti primari pe lista de candidaţi ai Alianţei USR PLUS", scrie în comunicat.

Preşedintele PNL Bucureşti, Violeta Alexandru, a anunţat că Biroului Politic al PNL Bucureşti a decis în unanimitate să susţină candidatura lui Nicuşor Dan la Primăria Capitalei. Ea a spus că "această candidatură oferă garanţia că vom avea rezultatul dorit la Primăria municipiului Bucureşti şi anume înfrângerea Gabrielei Firea, respectiv coagularea unei echipe profesioniste la nivelul Primăriei Capitalei". "Gabriela Firea are de ce se teme în acest moment, are de ce să-i fie frică", a spus Violeta Alexandru.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

9 Comentarii

Mihai Neagu
27.02.2020, 23:55:25

Sper sa vina Nicusor Dan la carma. Sa vezi atunci, in numai o saptamana, toate problemele orasului deja rezolvate. Daca nu, e greaua mostenire. Atunci va cere inca 100 de ani rabdare :) . Traiasca PNL!!!

-2 (2 voturi)
MV R.
28.02.2020, 09:00:51

D-le Neagu,întâmplător în Oradea primarul este de la PNL. Deci,mai încet cu pianul pe scări... Și a fost filotim,a explicat de două ori amplu ce ar trebui făcut în București ca să trăiască și cei de acolo civilizat. Evident,este treaba bucureștenilor ce își doresc. Apropo,și la Cluj,Emil Boc este tot penelist.

0 (2 voturi)
dracon
28.02.2020, 09:06:35

Inca odata se demonstreaza ,ca Pnl sustine oameni capabili indiferent de culoarea politica ,PSD distruge si schimba oamenii capabili si pune nulitati de partid ,de aceia si mergea asa de bine tara ! OARE VA DISPARE DIN ROMANIA ,PLAGA ASTA NENOROCITA A NEOCOMUNISMULUI ?

Un cititor
28.02.2020, 09:06:37

"Vrem să vedem şi la PNL şi la celelalte partide paşi mai consistenţi şi o dorinţă de reformă reală, nu doar calcule de oportunitate politică", spun aceştia, menţionând că "acelaşi PNL care a anunţat astăzi că-l susţine pe Nicuşor Dan anunţa săptămâna trecută că îl susţine pe pesedistul Mihai Chirica". Nu aplicati "o placa" ! "PSD-istul Chirica" este mai liberal si mai USR-ist decat multi altii. Si daca il sustineti sau nu, tot va recastiga primaria. Ce ii reprosati ?! Dosare de tipul celor pe care PNL-istii sau altii i le-au facut lui Barna in campanie ?! Puneti oameni cu notorietate (faceti numiri comune) in toate sectoarele si in tara !! Lasati ifosele, veti pierde, vom pierde in fata PSD !! Veti ramane (toate partidele de dreapta) cu ifosele dar fara primarii !! Asa cum a jubilat Firea, asa jubileaza PSD pt certurile dintre partidele de dreapta.

Lucifer
28.02.2020, 09:36:42

Pur şi simplu PNL le-a dat şah-mat descreieraţilor din A2020.

+1 (1 vot)

Vezi toate comentariile (9)