articolul anterior articolul urmator

Ciolos şi Barna lansează „România Unită“: Propun coagularea opoziţiei pentru locale şi parlamentare, dar candidaţi separaţi la prezidenţiale

29
27 Jun 2019 10:05:30
Autor: News.ro
Dan Barna şi Dacian Cioloş au lansat un acord de colaborare FOTO Adevărul / Florin Şuler
Dan Barna şi Dacian Cioloş au lansat un acord de colaborare FOTO Adevărul / Florin Şuler

29 Comentarii

Sorin Barbul
27.06.2019, 10:15:50

Propuneri bune (dar care, evident, mai pot fi amendate), care normal ar trebui să coaguleze actuala opoziție

+5 (5 voturi)
Omu Maro
27.06.2019, 10:28:26

Va rog doar nu va aliati cu celalalt pesede.... adica penele.

-2 (10 voturi)
Un cititor
27.06.2019, 10:42:12

Salutam, ma asteptam la aceste doua partide (USR-PLUS) populate cu profesionisti, si membri perseverenti pana la incapatanare in a reusi in actiuni benefice tarii, sa mai faca o actiune/proiect de rasunet, precum "fara penali". Dar .......cu cine sa se inteleaga ?! Cu Ponta, cu Orban....o gluma proasta ! Personal cred ca pana la urma, mare parte din populatia se va convinge ca merita sa le acordam votul, sa incercam o schimbare de abordare a modului in care este tratat cetateanul, extrem de batjocorit de catre toate institutiile statului. Pana nu incercam si cu unii care nu ne agreseaza de treizeci de ani, nu vom reusi. Locul unde s-a ajuns acum este halucinant. Toate resursele tarii se duc pe "speciali", este halucinant, este cea mai mare batjocura posibila, facuta intr-un moment cand tara este in colaps, pomene date pe datorii, suta la suta pe datorii. Copiii acestei tari nu mai au ce astepta in ac tara. Cred ca pregatesc deja (PSD si PNL), speciale pt femeile de serviciu din institutiile publice, si ele din 90 au fost cam oropsite la pensii, precum primarii din toate catunele tarii. Medicii cu 1200 ron pensie nu prea sunt speciali, ei doar trebuie sa-si manance zilele cu un soft/program de sanatate care mai mult sta decat functioneaza, ca banii se duc pe speciali, contra voturi. Grosul voturilor vine de la primari, consilii judetene, primarii etc... Daca nu ne trezim sa-i indepartam de la punga cu bani ne ruineaza tara.

+3 (5 voturi)
Mihai Giurgiuveanu
27.06.2019, 10:53:37

Ideea coagularii opozitiei este salutara! Numai in acest fel se poate reduce drastic influenta politica nefasta a grupului de partide psd, alde, udmr, sustinut in parlament si de alesii minoritatilor. Dar ideea mai multor candidati ai opozitiei la alegerile prezidentiale mi se pare riscanta, ivita din interes personal, daca nu chiar rau intentionata!

+1 (7 voturi)
marius cristian
27.06.2019, 10:53:45

tehno-ratatii astia doi Lolek si Bolek ai poli-tichiei autohtone au numai basini si fantasmagorii in cap....

-4 (12 voturi)