Politică

articolul anterior articolul urmator

USR-PLUS a prezentat lista din Bucureşti a candidaţilor pentru parlamentare. Claudiu Năsui şi Ştefan Pălărie, capi de listă

2
23 Oct 2020 15:46:48
Autor: News.ro
FOTO Facebook USR
FOTO Facebook USR

Copreşedinţii USR-PLUS Bucureşti, Claudiu Năsui şi Vlad Voiculescu, au prezentat într-o conferinţă de presă vineri lista candidaţilor din Capitală pentru alegerile parlamentare. Lista USR-PLUS Bucureşti pentru Camera Deputaţilor este deschisă de către deputatul Claudiu Năsui, iar Ştefan Pălărie, expert în Educaţie, deschide lista pentru Senat.

„Zilele acestea, am văzut foarte multe atacuri la adresa USR PLUS, atacuri calomnioase, o mobilizare împotriva noastră şi asta se întâmplă pentru că sistemul este periclitat, iar USR nu are o prezenţă puternică în Parlament şi nu este la guvernare. Asta nu se va mai întâmpla de pe 6 decembrie. Cu USR PLUS în Parlament nu se pot trece proiecte precum cele ale lui Florin Roman, care dă noi privilegii pentru angajaţii ASF. Vom pune reflectorul, aşa cum am făcut în ultimii patru ani, pe furtişaguri, pe legi trecute pe repede înainte. Noi ne-am comportat în ultimii patru ani aşa cum s-a aşteptat societatea de la noi, asta vom face şi în următorii patru ani. Rolul Alianţei USR PLUS nu este de a schimba nişte oameni cu alţii, ci despre a face reforme profunde. Acest lucru se poate şi vom începe de pe 6 decembrie”, a declarat Claudiu Năsui.
 
Vlad Voiculescu a afirmat că diferenţa între USR-PLUS şi alte partide este că alianţa promite lucruri realiste şi are nişte angajamente clare cu termen clare de realizare.
 
„Diferenţa fundamentală pe care o veţi găsi între USR-PLUS şi toate celelalte partide din vechea clasă politică consistă în două lucruri: pe de o parte, ceea ce promitem sunt lucruri realiste, angajamente clare, cu termene clare, cu bugetare clară şi, pe de altă parte, oamenii pe care îi trimitem sunt complet diferiţi de ceea ce aţi văzut până acum în clasa politică. Oamenii sunt profund diferiţi şi aş menţiona două aspecte: nu veţi găsi pe listele USR PLUS nici măcar o singură persoană care să fi pus umărul la dezastrul din ultimii patru ani, care să fi votat cot la cot cu PSD legile Justiţiei. Nu veţi găsi nici măcar o singură persoană pe listele USR PLUS care să se fi bucurat în tăcere de modificările pe care le propunea şi pe care le-a implementat Alianţa PSD ALDE”, a explicat Vlad Voiculescu.
 
Candidaţii USR-PLUS Bucureşti pentru Senat:
 
1. Pălărie Ştefan
2. Dinică Silvia-Monica
3. Spătaru Elena-Simona
4. Ghica Cristian
5. Dragu Anca Dana
6. Presadă Florina-Raluca
7. Alexandrescu Vlad-Tudor
8. Saniuţă Adina
9. Cobianu Cezar-Adrian
10. Niţu Cosmin-Mădălin
11. Arcu Constantin
12. Pop Viorica-Alina
13. Mărgeanu Vasilica
14. Dumitrescu Dan
15. Ionescu Emil-Ovidiu
16. Martianu Robert Claudiu
17. Vicol Ned
 
Candidaţii USR-PLUS Bucureşti pentru Camera Deputaţilor:
 
1.Năsui Claudiu Iulius-Gavril
2. Prună Cristina Mădălina
3. Ţoiu Oana-Silvia
4. Seidler Cristian-Gabriel
5. Buzoianu Diana-Anda
6. Badea Mihai-Alexandru
7. Teniţă Dragoş-Cătălin
8. Pop Rareş-Tudor
9. Stoica Diana
10. Apostol Alin-Gabriel
11. Neagu Denisa-Elena
12. Ozmen Oana-Marciana
13. Dimitriu Alexandru-Paul
14. Berceanu Octavian-Alexandru
15. Mocanu Nelu
16. Niţulescu Gabriela-Cristina
17. Sas Cristian-Traian
18. Stanciu Radu-Valentin
19. Carp Marian-Iulian
20. Sămăritean Emil
21. Nistor Răzvan-Gabriel
22. Stoian Teodora
23. Bădoiu Mihaela-Cătălina
24. Lăzureanu Ioan-Valentin
25. Jida Mihnea-Mihail
26. Badea Ştefan-Alexandru
27. Popovici Teodor-Bogdan
28. Curcă Adrian
29. Ionescu Mihai-Cristian
30. Eremia Marcel-Marinel
31. Tudor Liviu
32. Grosu Carmen-Angela
33. Irimiea Laura-Mihaela
34. Dumitrescu Roxana
35. Cruceanu Alexandrina
36. Moldoveanu Cristina-Gabriela
37. Stanciu Dănuţ

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Relon Mask
23.10.2020, 16:11:27

Fata de acum 4 ani observ candidati PLUS pe locuri eligibile, in loc sa fi continuat cu oamenii USR integri si activi ca Vlad Alexandrescu sau Florina Presada...Oricum, fata de celelalte partide aveti macar oameni cu carte pe bune, dar daca Nicusor nu se intoarce repede in USR, va fi greu...

+1 (1 vot)
ana_
25.10.2020, 02:43:16

1. Să avem iertare, dar pe lista dvs. la Constanța a fost Stelian Ion cel Prescris. Foarte curat. 2. „Noi ne-am comportat în ultimii patru ani aşa cum s-a aşteptat societatea de la noi” Nu. În ultimii 3 ani, pentru că anul ăsta ați votat pentru P.S.D. la Consiliul Legislativ, Curtea de Conturi. 3. Cioloș prim ministru? Poate peste vreo mie de ani.

Modifică Setările