USR, în timpul audierii miniştrilor propuşi: Avem o nouă majoritate USL în Parlamentul României. PSD şi PNL resping braţ la braţ candidaţii USR

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dacian Cioloş, Dan Barna FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Dacian Cioloş, Dan Barna FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

USR a transmis pe Facebook în timpul audierilor în comsiile reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului că s-a format o nouă majoritate USL în Parlament, dat fiind faptul că membrii PNL şi PSD ai comisiilor au respins „braţ la braţ” propunerile de miniştri pentru Guvernul Cioloş.

„Avem o nouă majoritate USL în Parlamentul României. PSD şi PNL resping braţ la braţ candidaţii propuşi de USR pentru ministere. Nu reuşesc să treacă peste propriile lor supărări, interese, calcule politicianiste. Votul pe care îl vedem în comisii nu are nimic de-a face cu măsurile din program sau calitatea miniştrilor”, a transmis USR pe Facebook. 

USR a precizat că în ciuda avizelor negative din comisii va merge înainte la votul din plenul reunit al Parlamentului pentru votul de încredere cu Guvernul propus. 

„USR a venit în Parlament cu o propunere de guvern şi un program de guvernare, pentru că PNL şi PSD au fugit de responsabilitate şi nu au avut curajul să vină cu propuneri. USR va merge până la capăt cu aceste propuneri pentru că avem nevoie cât mai rapidă de un guvern care să scoată ţara din criză”, a mai transmis formaţiunea. 

Citeşte şi:

Miniştrii propuşi de Cioloş sunt audiaţi de comisiile de specialitate. Dan Barna a primit aviz negativ LIVE TEXT

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite