articolul anterior articolul urmator

Va adopta Guvernul amnistie şi graţiere până la finalul anului? Viorica Dăncilă oferă un răspuns tranşant

12
6 Dec 2018 16:48:45
Autor: Maria Tufan
Viorica Dăncilă. Foto: Inquam
Viorica Dăncilă. Foto: Inquam

12 Comentarii

leuldinpanjshir99
6.12.2018, 18:02:25

Probabil ca Iohannis asta asteapta. Sa-l oblige implementatii psd-isti din CCR sa numeasca incompetentii sefului de banda Daddy, in Guvernul analfabetei functional Veorica, pe doua pozitii care au pe mana mult banet. Sa se scoata astfel in fatza electoratului propriu. Ceva de genul: „Eu n-am vrut, dar daca ma obliga CCR-ul n-am ce sa fac. Ca daca nu ma supun deciziei alora, nu numai ca ma suspenda gangsterii rosii dar nici aia de la Strasbourg sau de la Bruxelles nu ma mai sustin. Ca pentru ei deciziile Curtilor Constitutionale sunt sacrosancte. ” De parca CCR-ul mioritic - implementat cu slugoi politruci - ar fi de talia Curtilor Constitutionale ale statelor din Occident ...

+2 (4 voturi)
Jean Maurer
6.12.2018, 18:25:37

Toata aceasta zvonistica, cu unul care spune una iar altul care spune alta, este un fel de "alba-neagra" pentru a obisnui publicul cu ideea amnistiei si gratierii. Se dau astfel de gratieri, cu ocazia marilor sarbatori, dar intr-o tara eminamente corupta, populata cu infractori si talhari, cu o densitate pe metru patrat ce depaseste limita bunului simt, cred ca un astfel de act de clementa este nejustificat. Si asa, nimeni nu mai ia in serios puscaria, cu exceptia marilor corupti din politica, "oameni fini si educati", caroara o sedere la "univeristatea Jilava" le-ar strica multe socoteli. Noroc cu puscaria in sufragerie !

+3 (3 voturi)
Herut Iona
6.12.2018, 19:56:53

Este adevărat ce spui, dar, cu această unealtă, nemernicii de politiceni penali stiu că suntem cu ocheanul pe ei, să nu facă vreo miscare gresită că-i belim. Cu ce-i belim? Cu patentul!

0 (2 voturi)
Manole Scarlat
6.12.2018, 19:51:10

Acum e de înţeles de ce se uită cetăţenii ţări la Antena3 şi RomâniaTV. Pentru că ele spune adevărul, nu ca GuşăTV şi Rareş Bogdan care dă multe fake news cu impact emoţional negativ care produce la populaţie ştres, insomnie şi diverse boli de inimă şi de ficat.

0 (4 voturi)
Manole Scarlat
6.12.2018, 19:58:25

Manole Scarlat: Este foarte adevărat ce spuneţi şi chiar şi eu am vrut să spun că anumite emisiuni de la RealitateaTV poate să cauzeze la persoanele mai sensibile care e cardiaci, femei, copii şi bătrâni.

-1 (3 voturi)