Va merge Carmen Iohannis la Parchet? Răspunsul lui Klaus Iohannis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Klaus Iohannis a fost întrebat marţi de jurnalişti dacă soţia sa, Carmen Iohannis, se va prezenta la audierile de la Parchetul General. Răspunsul şefului statului a fost afirmativ, precizând, totodată, că „nu au nimic de ascuns”.

„Da, bineînţeles, nu avem nimic de ascuns”, a declarat Klaus Iohannis marţi, întrebat de jurnalişti dacă soţia sa se va prezenta la audierile de la Parchet. 

Pe 10 decembrie, Carmen Iohannis a informat în scris procurorii Parchetului General că nu se poate prezenta luni la audieri, invocând „motive întemeiate pentru absenţă”. Soţia şefului statului a fost citată pentru a doua oară să dea declaraţii, în calitate de martor, într-un dosar deschis în urma unei plângeri depuse de o publicaţie.  

Preşedintele Klaus Iohannis a taxat discursul susţinut de Liviu Dragnea la Congresul de duminică al PSD. „Faptul că România, în 2018, a ajuns  să discute public dacă să dăm sau nu amnistie şi graţiere pentru politicieni corupţi este inimaginabil“, a  spus şeful statului. Iohannis e optimist: nu crede că Guvernul va adopta ordonanţa dorită de Liviu Dragnea. „Cred că mai există oameni responsabili“, a spus preşedintele.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite